Her oparetörlerde o yorumları görürsün her gördüğümüze inanmamak gerekirValla facebook reklamındaki gönderirinin altındaki yorumları okudum. Hepsinden rezalet akıyor. Herkes şikayetçiydi. Ama yazdıkları ne kadar doğru bilemem. Ben sadece orada gördüğümü sana aktarıyorum.
Valla bir tane bile olumlu yorum yoktu. 5-10 tane neyse. Hepsi olumsuz yorumdu. Alacak olan sensin sen bilirsin.Her oparetörlerde o yorumları görürsün her gördüğümüze inanmamak gerekir
Peki bir arıza olduğunda ne kadar zaman diliminde hallediyorlar ?fiber kullanıyorum 35-3 ben memmunum bilgisayardan dolayı tam alamıyorum performansı ama ethernet kablosuyla baglı olduğum televizyonda çok rahat 1080p video/film/yayın izleyebiliyorum kasma yok pingi de lol west 75 alıyor diyebilirim
Turk Telekom fiber 73 mbps e kadarAlt yapı fiberse kullan. Ben kullanıyordum. Şimdi başka şehirdeyim dondurdum. Önceki gönderilerim de ayrıntılı mesajım var bakabilirsin
Turk Telekom fiber 73 mbps e kadarAlt yapı fiberse kullan. Ben kullanıyordum. Şimdi başka şehirdeyim dondurdum. Önceki gönderilerim de ayrıntılı mesajım var bakabilirsin
Türk Telekom fiber altyapı bulunuyor 73 mbps e kadar sitesinden sorgulattirdim 100 mbps paketi almayı düşünüyorum uygunmudur sence ?reis 1 ocakta bağlattım arıza olmadı daha ama taahtüt falan yok iptal etme hakkın olduğu için biraz tehditkar konuşarak işleri hallettirebileceğini düşünüyorum
Peki ne kadar sürede kurulum gerçekleşiyor ?Ben tavsiye ederim kardeşim. Bendede Ttnet fiberdi. Gündelik olarak kullandım sorun yaşamadım hiç. Bunlar tabii ki benim tecrübelerim. Fiberde genelde hangisinde olursan ol pek sorun olmaz
Peki kurulum ne kadar sürede gerçeklesiyor ?reis 1 ocakta bağlattım arıza olmadı daha ama taahtüt falan yok iptal etme hakkın olduğu için biraz tehditkar konuşarak işleri hallettirebileceğini düşünüyorum