Öneri millenicom nu netspeed mi

Froggremann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Arkadaşlar yeni bir yere taşınacağımdan dolayı yeni bir servis sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.Daha önceden türknet kullanıcısı olduğum için ve internetim 1 1.5 dakikalığına gün içinde yaklaşık 4 5 defa kesildiği ve sorunumu çözmedikleri için değiştirmeye karar verdim.Netspeed de bana sunacakları hız 35down ve 3up oldu 76 tl fiyatı var dendi.Milleniyi aradığımda ise 35down ve 6up sabit bir şekilde vereceklerini söylediler ve 84.90tl fiyatı var dendi.Ancak internetteki yorumlara baktığım zaman ya da benzer forumlar olsun araştırma yaptığım zaman netspeedi övenler de olmuş gömenlerde keza milleni de benzer bir durumda.Altyapım 85 megabite kadar hız veriyor ve santrale yakınlığı 16 metre bu konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.Milleni veya netspeed kullanan arkadaşlariımız varsa veya konu ile alakalı bilgi sahibi olan arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi acaba?

Biz ne desek boş oradaki netspeed iyidir burada kötüdür burada millenicom iyidir orada kötüdür

Biz ne desek boş oradaki netspeed iyidir burada kötüdür burada millenicom iyidir orada kötüdür
genel olarak kullanan veya benzer bir tecrübe edinmiş kişilerden fikir almak için sordum rezil bir şekilde internet sorunları yaşamak istemiyorum çünkü :p

genel olarak kullanan veya benzer bir tecrübe edinmiş kişilerden fikir almak için sordum rezil bir şekilde internet sorunları yaşamak istemiyorum çünkü :p
Ama mesela ben netspeed çok iyidir derim sen netspeedi seçersin internet sorunu yaşasan benim suçum olur ben önerdim

Geri