Neler Yeni

Millenicom üyeliği iptal ettirme. Fesih işlemi

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir
Millenicom Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum zaten yakın zamanda taşınıcam birde herhangi bir muattap bulamıyorum. Saçma sapan bir Wsapp hattı var robot koymuşlar uyuz oldum . Daha önce fesih yapan varsa bana akıl versin yoksa arnavutköye gidicem terör estiricem ofiste uyuz oldum bunlara

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
umut şahin
Millenicom Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum zaten yakın zamanda taşınıcam birde herhangi bir muattap bulamıyorum. Saçma sapan bir Wsapp hattı var robot koymuşlar uyuz oldum . Daha önce fesih yapan varsa bana akıl versin yoksa arnavutköye gidicem terör estiricem ofiste uyuz oldum bunlara
knkm e devletten iptal et

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkm e devletten iptal et
giremiyorum ki bi girebilsem normal şifreyle e devlete girince olmuyor e imza falan filan diyor yok kimlik karıyla yok bankacılıkla onlara uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1665745084892.png

@04umut76 Girdim yapıyom galiba :D

Cihangir

80+ Gold
millenicom vdsl 50 mbps kullanıyordum fiber 100 mbps türknet altyapı gelince onu aldım 2 aydır bende kapatamıyorum bugün şükür birisiyle konuştum derken kapattırmamakl için 50mbps 150 tl interneti 75 tl yapalım dediler yinede kabul etmedim 2 hafta içinde kapanacak diyolar ama pek inanmadım boşa 2 ay 300 tl verdim

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,530
İsim
ArtiAnius
Söyle yapin 08503330333 arayın abone numarasi onaylayin sonra abonelik islemleri hat nakili duyduktan sonra 11 e basin müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar ben iptal talebini şimdilik geri çektim 2 ay daha kullanıcam ama online işlemlerden webden girince orada fesih başvurusu var. Buradan fesih başvurusu yapınca arıyorlar sizi . galiba dilekçe istiyorlar o kadar @TahaCel
1665840350188.png

Top Bottom