Neler Yeni

Millenicom Uzun Sürelik Kullanımım Deneyimlerim(mutsuz son)

uydu3

80+ Silver
Başvuru Süreci
Yanlış hatırlamıyorsam 2020'nin 5.ayında başvurumu yaptım ve bir gün sonra gelip bağladılar türk telekom kullanıyordum gayet hızlı sıkıntısız oldu yani
Müşteri Hizmetleri
Gerçekten ilgilendiklerini hissediyorum ilk başta kullandığım paket 35mbps paketiydi altyapım yenilendi 75e geçmek istedim gerçekten çok hızlı çalışıyorlar talebim söylendiği an yapıldı ve bir kaç sıkıntı yaşadım son aralar internetim birden bire kopuyordu fakat sorun modemde mi millenicomda mı çözemiyordum müşteri hizmetlerini aradım bana bir sorun olup olmadığının inceleneceği eğer sıkıntı geçti diye mesaj gelmesine rağmen hala olursa modemde sorun olacağını söylediler yeni modem alıp deneyeceğim ki hala olsa bile modemi fişten çekip taktığımda düzeliyor yeni modem geldiğinde sorun onlarda mı bende mi göreceğiz fakat gerçekten anında arıza talebi oluşturuyorlar
TAAHHÜT???
Her süreçte kendilerine paket değiştirirken bile özellikle söylüyorum taahhüt istemediğimi ve ona göre paket veriyorlar sizde kesinlikle taahhütsüz paket seçin ben türk telekomda taahhütten mağdur oldum
Kurulum Ücretleri
Fazla bilgim yok fakat ben türk telekomdan geçtim extra bir ücret ödemedim
Hız Testi
35Mbps VDSL Paket kullanırken 27 mbps hız alıyordum santral uzaklığı baya uzaktı 500lerdeydi sanırım fakat gayet stabil bir kullanım yaşattı bana şuan santral uzaklığım 80 metre 75Mbps VDSL paket kullanıyorum aldığım hız 73mbps 74mbps download olurken upload 7 civarlarında oluyor
1635949267271.png

Bu ss internet aktif kullanılırken aile tarafından az önce aldığım bir ss

Paket Fiyatları
En üstte ki duyuruda fiyatlar yazıyor siteden taahhütlü vs paketlere de bakabilirsiniz
Kampanyalar
Arkadaşını getir kampanyası var kod kullanarak millenicoma katıldığınızda 1ay siz ve sizi davet eden kişi bedava internet kullanıyor bu kampanya kapsamında en çok arkadaşını getiren 10 yıl bedava internet kazanıyor diye biliyorum detayları için:
(benimkini kullanmak isterseniz:A46BA914 yasak ise kaldırabilirim)

Önerir Miyim?
Son zamdan sonra biraz pahalı olabilir paketler fakat bence aldığı parayı hakediyor hiç bir zaman çok büyük bir sorunla karşılaşmadım ama taahütsüz bir daha ucuz iss varsa millenicomdan önce denenebilir bence
EDİT:Son aralar sürekli kopma yaşıyorum dns hatası veriyor eve geldiler fakat sorun hala çözülmedi internet hızımı 50mbpsye düşürdük altyapı sorunlu 50üstünde sorun yapar dediler hala kesiliyor an itibariyle yeni iss geçmeyi düşünüyorum maalesef millenicomdan baştaki kadar memnun ayrılmadım

Son düzenleme:

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Başvuru Süreci
Yanlış hatırlamıyorsam 2020'nin 5.ayında başvurumu yaptım ve bir gün sonra gelip bağladılar türk telekom kullanıyordum gayet hızlı sıkıntısız oldu yani
Müşteri Hizmetleri
Gerçekten ilgilendiklerini hissediyorum ilk başta kullandığım paket 35mbps paketiydi altyapım yenilendi 75e geçmek istedim gerçekten çok hızlı çalışıyorlar talebim söylendiği an yapıldı ve bir kaç sıkıntı yaşadım son aralar internetim birden bire kopuyordu fakat sorun modemde mi millenicomda mı çözemiyordum müşteri hizmetlerini aradım bana bir sorun olup olmadığının inceleneceği eğer sıkıntı geçti diye mesaj gelmesine rağmen hala olursa modemde sorun olacağını söylediler yeni modem alıp deneyeceğim ki hala olsa bile modemi fişten çekip taktığımda düzeliyor yeni modem geldiğinde sorun onlarda mı bende mi göreceğiz fakat gerçekten anında arıza talebi oluşturuyorlar
TAAHHÜT???
Her süreçte kendilerine paket değiştirirken bile özellikle söylüyorum taahhüt istemediğimi ve ona göre paket veriyorlar sizde kesinlikle taahhütsüz paket seçin ben türk telekomda taahhütten mağdur oldum
Kurulum Ücretleri
Fazla bilgim yok fakat ben türk telekomdan geçtim extra bir ücret ödemedim
Hız Testi
35Mbps VDSL Paket kullanırken 27 mbps hız alıyordum santral uzaklığı baya uzaktı 500lerdeydi sanırım fakat gayet stabil bir kullanım yaşattı bana şuan 75Mbps VDSL paket kullanıyorum aldığım hız 73mbps 74mbps download olurken upload 7 civarlarında oluyor daha sonra ss eklerim
Paket Fiyatları
En üstte ki duyuruda fiyatlar yazıyor siteden taahhütlü vs paketlere de bakabilirsiniz
Kampanyalar
Arkadaşını getir kampanyası var kod kullanarak millenicoma katıldığınızda 1ay siz ve sizi davet eden kişi bedava internet kullanıyor bu kampanya kapsamında en çok arkadaşını getiren 10 yıl bedava internet kazanıyor diye biliyorum detayları için:
(benimkini kullanmak isterseniz:A46BA914 yasak ise kaldırabilirim)

Önerir Miyim?
Son zamdan sonra biraz pahalı olabilir paketler fakat bence aldığı parayı hakediyor hiç bir zaman çok büyük bir sorunla karşılaşmadım ama taahütsüz bir daha ucuz iss varsa millenicomdan önce denenebilir bence
hocam bende milenicom kullanıyorum ama senin gibi memnun degilim 50 mgbs paketden 27.28 alıyorum arıyorum arıyorum arıza kaydı alıyorlar düzeldi diye mesaj geliyor ama aynı hala

Keptın

80+ Silver
Sıcak fırsat nerde

uydu3

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcak fırsat nerde
Yanlış kategoriye açmışım mehmet hocama ilettim zaten attığım an
hocam bende milenicom kullanıyorum ama senin gibi memnun degilim 50 mgbs paketden 27.28 alıyorum arıyorum arıyorum arıza kaydı alıyorlar düzeldi diye mesaj geliyor ama aynı hala
Bana eğer böyle mesaj gelmesine rağmen düzelmezse sorunun müşteriyle alakalı olduğu söylendi açıkçası

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
ya her platfromda aynı senin dolaba uzaklığın felan işin içinde benim 25 metre dolap uzunuluğum 100 den aşşa düşmez

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bende kullanıyorum memnun sayılırım

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ben de memnuniyetsizlik yaşadım , yakinda konusunu açarım.

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Senin bina girişindeki kutudan modeme gelen telefon hattında sorun var eski veya kalitesiz. CAT6 kablo ile dışardan bir yerden camdan kablo çek adamlar geldiğinde kabloyu kutuya çaksınlar. En iyi sonucu o şekilde alırsın. Türk Telekom altyapısını kullanan tüm ISS ler aynı performansı verir aşağı yukarı bağlantı kalitesiziliği altyapıya özeldir ISS den kaynaklı değildir. ISS den kaynaklı olan hizmet sıkıntılarıdır. Ama önce bina kablolarının iyi olduğundan emin olmak lazım. Ayrıca mahalledeki saha dolabına ne kadar yakın o kadar yüksek ve sorunsuz hız demek.

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat buradan bir bufferbloat testi yapıp sonuçları atabilir misin ?

edit: konunun eski olduğunu şuan farkettim :cry::cry::cry::cry:

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=b16dc1e4-1520-41da-89a3-94d06c03cb8a

1711848545664.png
1711848602920.png

1711848710864.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat buradan bir bufferbloat testi yapıp sonuçları atabilir misin ?

edit: konunun eski olduğunu şuan farkettim :cry::cry::cry::cry:
Senin yüzünden 2021 yılının olayına yorum yapmışım :DD xncmvmnxcnmv

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
benimle alakası yok konuyu sen uplamışsın bende farketmemişim

Ha yok sendende değil. Ana ekranda önüme düştü birisi eski olduğunu fark etmiş sanırım sonradan silmiş ama ben cevap yazdığım için ben uplamış gibi gözüküyorum. :DD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu benim için yazdın sanırım yukarıda ilettim.

Top Bottom