Neler Yeni

Millenicom vs TürkTelekom

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR
Bir hafta sonra internet sözleşmesi bitiyor altyapım max 11 mbps destekliyor şuanda türk telekomdayım daha önceden türknet de denedim çok fazla kopma sorunu yaşadım türk telekomda fazla bir sorun yaşamadım ama yeni taahhüt de fiyatı 110 tl ye çıkarıyorlar 16 mpbs interneti bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum millenicom nasıldır iyi kötü yanları vs. önerir misiniz??

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Bir hafta sonra internet sözleşmesi bitiyor altyapım max 11 mbps destekliyor şuanda türk telekomdayım daha önceden türknet de denedim çok fazla kopma sorunu yaşadım türk telekomda fazla bir sorun yaşamadım ama yeni taahhüt de fiyatı 110 TL ye çıkarıyorlar 16 mpbs interneti bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum millenicom nasıldır iyi kötü yanları vs. önerir misiniz??
Turk Telekom önermedim , önermiyorum , önermeyeceğim.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
millenicom kullanan arkdaşlarım gayet memnunlar zaten taahütleri yok alın deneyin beğenmezseniz yine türk telekoma geçiş yaparsınız

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Bir hafta sonra internet sözleşmesi bitiyor altyapım max 11 mbps destekliyor şuanda türk telekomdayım daha önceden türknet de denedim çok fazla kopma sorunu yaşadım türk telekomda fazla bir sorun yaşamadım ama yeni taahhüt de fiyatı 110 TL ye çıkarıyorlar 16 mpbs interneti bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum millenicom nasıldır iyi kötü yanları vs. önerir misiniz??
hocam telekomu bırak

Repulser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ahmet Buğra POTUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicom kullanan arkdaşlarım gayet memnunlar zaten taahütleri yok alın deneyin beğenmezseniz yine türk telekoma geçiş yaparsınız
millenicomda kopma sorunu vs yaşamışmı hiç ?

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
millenicomda kopma sorunu vs yaşamışmı hiç ?
geceleri sabaha kadar oyun oynuyoruz o süreçlerde yaşamıyodu yaşasa beraber oynayamazdık ona dayanarak söylüyorum bunu onun dışında da bana kopma yaşıyorum demedi

Top Bottom