Millenicoma geçeceğim sorularım var.

berattzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Şu an vodafone net kullanıyorum 91 TL fatura ödüyorum ve aldığım değerler 100 ping 6 download 0.5 upload.Bugün millenicom müşteri hizmetleriyle görüştüm bana 36 mbps download 6 upload verebileceklerini söylediler ve bu paket ilk 3 ay 70 TL sonraki aylar 84 TL olacak.Vodafone müşteri hizmetlerini aradım fakat saat dolayısıyla görüşemedim yarın görüşeceğim.
Millenicom a geçmek için 2 yol varmış birisi geçiş yapmak aynı paketi kullanarak diğeri ise vodafone aboneliğimi önce iptal edip sonra sıfırdan millenicom a başvurmak. Sorularım şunlar:

Vodafone internet paketimi müşteri hizmetlerini aramadan online olarak öğrenebilir miyim şu an ?

Vodafone aboneliğimi iptal edip millenicom a başvursam ne kadar süre internetsiz kalırım ? (müşteri hizmetleri 3-7 gün arasında bağlanacağını söyledi ama tecrübe edenlerden duymak isterim.)

Vodafone internet paketimi müşteri hizmetlerini aramadan online olarak öğrenebilir miyim şu an ?
jetfatura.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone aboneliğimi iptal edip millenicom a başvursam ne kadar süre internetsiz kalırım ? (müşteri hizmetleri 3-7 gün arasında bağlanacağını söyledi ama tecrübe edenlerden duymak isterim.)
Eğer kendin modem alırsan 3 iş günü içinde kurarlar onların modemi ile kuracaksan 1 hafta da gelirler

jetfatura.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer kendin modem alırsan 3 iş günü içinde kurarlar onların modemi ile kuracaksan 1 hafta da gelirler
modem veya kurulum için bir ücret ödemem gerekiyor mu

O bilgiyi onlardan alcaksın bilmiyorum açıkcası
farklı öperatörlerden geçişe özel ücretsiz kurulum diyor pakette sanırım ücret almayacaklar teşekkürler bilgiler için.

Geri