gıbırnet de yaz ayları içince zam yapıcakmışMillenicom'a ağır zam yaptılar Gibirnet'in tarifeler ucuz geçilir mi?
GIBIRNet hazirana kadar zam yapmama sözünü verdi. Bu sözünden önce de bir kez daha zam yapmama sözü vermişti. Bu iki sözünü de tuttu. Fakat şu an mevcut ekonomik standartlarda zam yapması daha mantıklı geliyor kulağa.Herhangi bir resmi açıklama var mı?![]()
Discordda ve instagram yorumlarında kendileri söylüyor sırf bu yüzden yıllık planı kapattılarHerhangi bir resmi açıklama var mı?![]()
GIbırnet tavsiye ederim, üzmez.Millenicom'a ağır zam yaptılar Gibirnet'in tarifeler ucuz geçilir mi?
Tavsiye ederim.Millenicom'a ağır zam yaptılar Gibirnet'in tarifeler ucuz geçilir mi?
Katılıyorum. Sözlerini tuttular ben memnunum. İki tane aktif aboneliğim var ikisi de gayet iyi ve sorunsuz şekilde kullanıyorum.GIBIRNet hazirana kadar zam yapmama sözünü verdi. Bu sözünden önce de bir kez daha zam yapmama sözü vermişti. Bu iki sözünü de tuttu. Fakat şu an mevcut ekonomik standartlarda zam yapması daha mantıklı geliyor kulağa.
aynen kendileri söylüyorDiscordda ve instagram yorumlarında kendileri söylüyor sırf bu yüzden yıllık planı kapattılar
GIBIRNet hazirana kadar zam yapmama sözünü verdi. Bu sözünden önce de bir kez daha zam yapmama sözü vermişti. Bu iki sözünü de tuttu. Fakat şu an mevcut ekonomik standartlarda zam yapması daha mantıklı geliyor kulağa.
Türk Telekom maliyet artışına gitmediği sürece zam öngörülmüyor ^^Discordda ve instagram yorumlarında kendileri söylüyor sırf bu yüzden yıllık planı kapattılar
e süper o zaman arda beyTürk Telekom maliyet artışına gitmediği sürece zam öngörülmüyor ^^