Neler Yeni

Millenicom'dan Gibirnet'e geçiş

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Millenicom'a ağır zam yaptılar Gibirnet'in tarifeler ucuz geçilir mi?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
bence şuan bilerek zam yapmıyolar , ucuz diye herkes geçsin,sonra yaparız kafasıyla

Mr.White

80+ Bronze

OrkunJJ

80+ Silver
Millenicom'a ağır zam yaptılar Gibirnet'in tarifeler ucuz geçilir mi?
Tavsiye ederim.
Bakımlarını sabaha karşı 4-5 civarlarında yapıyorlar genelde, gün içerisinde kopma durumu yaşamadım. (1,2 kere belki o da sunucularda oluşan sorunlardan dolayıymış demişlerdi)

Zam yapsınlar şu piyasada 110TL bedava gibi ama fazla yapmamalarını ümit ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GIBIRNet hazirana kadar zam yapmama sözünü verdi. Bu sözünden önce de bir kez daha zam yapmama sözü vermişti. Bu iki sözünü de tuttu. Fakat şu an mevcut ekonomik standartlarda zam yapması daha mantıklı geliyor kulağa.
Katılıyorum. Sözlerini tuttular ben memnunum. İki tane aktif aboneliğim var ikisi de gayet iyi ve sorunsuz şekilde kullanıyorum.
Zam konusu ise ufak bir zam yapmalılar yoksa verdikleri hizmet kalitesi ilerleyen vadede düşebilir. 110TL şu piyasada bedava gibi.
150-160 bantlarına getirebilirler bence idealdir.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
GIBIRNet hazirana kadar zam yapmama sözünü verdi. Bu sözünden önce de bir kez daha zam yapmama sözü vermişti. Bu iki sözünü de tuttu. Fakat şu an mevcut ekonomik standartlarda zam yapması daha mantıklı geliyor kulağa.
Discordda ve instagram yorumlarında kendileri söylüyor sırf bu yüzden yıllık planı kapattılar
Türk Telekom maliyet artışına gitmediği sürece zam öngörülmüyor ^^

Mr.White

80+ Bronze

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Evren AYDIN
Aynı olaydan muzdaripim, aşırı zam yaptılar netspeed,fixnet,comnet,gibirnet düşünüyorum

Top Bottom