Öneri Millenicomdan hangi internet servis sağlayıcısına geçebilirim

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
arkadaşlar son 1 aydır millenicom üzerinden müşteri hizmetlerinde internet teknik servis konusunda hiçbir şekilde destek alamamaya başladım 35mbps lik paketi tamam 89 tl ye alıyorum ama otomatik robot tarafından cevap veriliyor ve çıldırıyorum modem kafayı yiyor her dk kendini resetleyip sıfırlıyor bazen bu aşırı sinir bozucu modem değişim talebinde bulunmuştum tplink modeme şükretmek istiyorum artık hani wifi de ping 200 speedteste asla çıkmıyor kabloluda ping 10 (kabul edilebilir ama wifi performansı zyxel modemin aşırı kötü ) hani ağlamak istiyorum artık teknik desteğe bağlanabilceğim bir aradıktan sonra girebilceğim bir kod var mı

0539 333 0 333 Whatsapp destek hattı ile yazılı iletişim kurabilir, 0850 333 0 333 numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçebilir veya sikayevar.com ile şikayet oluşturabilirsiniz.

0539 333 0 333 Whatsapp destek hattı ile yazılı iletişim kurabilir, 0850 333 0 333 numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçebilir veya sikayevar.com ile şikayet oluşturabilirsiniz.
kesinlikle müşteri hizmetleri ile görüştüm internet teknik ekibine bağlanmak istediğimi söylediğim halde beni roboto yönlendirdiler hiçbir şekilde hattınızda sorun yok diyip duruyor robot wp destek hattı da otomatik cevap vermekten başka bir şey yapmıyor 1-2 saat içinde gerçek biriyle iletişim kurabiliyorsun birde utanmaz gibi sms atıyolar aldığınız hizmetten memnun musunuz diye

Whatsapp destek hattına müşteri temsilcisi yazın iki kez biri bağlanır.

Whatsapp destek hattına müşteri temsilcisi yazın iki kez biri bağlanır.
müşteri temsilcisi ile telefonla görüştüğümde teknip ekiple alakalı bir şey dedin uzaktan müdahale edemiyorum vb dedi acaba wp deki halledebilir mi ?

Whatsapp ile iletişime geçin aciliyetinizi belirtin.

89 TL mi? Kaç aylık abonesin? Millenicom herkese kafasına göre mi fiyat biçiyor anlamıyorum. Ben de onu kullanıyordum birkaç ay öncesine kadar telefondan veya whatsapptan rahatça ulaşabiliyordum aslında.

89 TL mi? Kaç aylık abonesin? Millenicom herkese kafasına göre mi fiyat biçiyor anlamıyorum. Ben de onu kullanıyordum birkaç ay öncesine kadar telefondan veya whatsapptan rahatça ulaşabiliyordum aslında.
şöyleki kanka 22 aydır abonesiyim :D kanka önceden geçen sene robot falan yoktu otomatikmen teknik ekibe bağlanıyorduk artık robot var ve bu çok kötüüü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen ne zamandır kullanıyordun ki

şöyleki kanka 22 aydır abonesiyim :D kanka önceden geçen sene robot falan yoktu otomatikmen teknik ekibe bağlanıyorduk artık robot var ve bu çok kötüüü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen ne zamandır kullanıyordun ki
1.5 yıldır falan kullanıyordum. Benim de ilk 89 liraydı. Çıkmadan önceki ay 125 olmuştu. Sonra başka yere geçtim. Son faturada da gelecek ay 150 lira olacak diye not vardı. Yani değiştirmesem şu an 150 lira ödüyor olacaktım 35lik pakete. Şimdi yeni abonelere 110 liraya satıyorlar. Durdukça geçiriyor bunlar 😄

kanka benim taahhütüm bittikten hemen sonra uzun süredir müşterimizsiniz diyip 89 a ödemeye başladım
1.5 yıldır falan kullanıyordum. Benim de ilk 89 liraydı. Çıkmadan önceki ay 125 olmuştu. Sonra başka yere geçtim. Son faturada da gelecek ay 150 lira olacak diye not vardı. Yani değiştirmesem şu an 150 lira ödüyor olacaktım 35lik pakete. Şimdi yeni abonelere 110 liraya satıyorlar. Durdukça geçiriyor bunlar 😄

kanka benim taahhütüm bittikten hemen sonra uzun süredir müşterimizsiniz diyip 89 a ödemeye başladım
Bakalım gelecek ay tekrar geçecek gibiyim. 110 liradan olursa. Birkaç firma kullandım en memnun kaldığım milleniydi son zamları hariç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,364
Üyeler
185,258
Son üye
teklan
Geri