Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
İsim aranıyor.Adı neymiş yavrucağızın?
Hemen bulalım
ne kadar önyargılı olduğun sadece 1 mesajından anlaşılıyorpek ise yarayacagini sanmam onun bataryasi bile 30dk belki dayanir diye tahmin ediyorum gereksiz masraf gibi aa biz teknoloji destekliyor bizzzz akepeeyiz teknolojiii
pek ise yarayacagini sanmam onun bataryasi bile 30dk belki dayanir diye tahmin ediyorum gereksiz masraf gibi aa biz teknoloji destekliyor bizzzz akepeeyiz teknolojiii
Daha iyi bir fikrin var mı?pek ise yarayacagini sanmam onun bataryasi bile 30dk belki dayanir diye tahmin ediyorum gereksiz masraf gibi aa biz teknoloji destekliyor bizzzz akepeeyiz teknolojiii
on yargi ne alaka gercek neyse onu yazdim sus kopegi niyetine atmislar hem guzultu yapar hemde batarya teknolojisi henuz gelismedi sarji tak diye biter. bizim unide giriste 2-3 dokunmatik ekran vardi aradigin kitabi yaziyordun varsa raf numarasina kadar gosteriyordu baya gereksiz bir sey bu. kaldi ki bunun kodlanmasina bile yandas firmalara kim bilir ne kadar para verdiler akeepeee yandas firma tandasssne kadar önyargılı olduğun sadece 1 mesajından anlaşılıyor
komik ya sadeceon yargi ne alaka gercek neyse onu yazdim sus kopegi niyetine atmislar hem guzultu yapar hemde batarya teknolojisi henuz gelismedi sarji tak diye biter. bizim unide giriste 2-3 dokunmatik ekran vardi aradigin kitabi yaziyordun varsa raf numarasina kadar gosteriyordu baya gereksiz bir sey bu. kaldi ki bunun kodlanmasina bile yandas firmalara kim bilir ne kadar para verdiler akeepeee yandas firma tandasss
Muhalefet olayım da nasıl olursam olayım!pek ise yarayacagini sanmam onun bataryasi bile 30dk belki dayanir diye tahmin ediyorum gereksiz masraf gibi aa biz teknoloji destekliyor bizzzz akepeeyiz teknolojiii