Neler Yeni

Millet Kütüphanesi'nin yapay zekalı robotu okuyuculara yardımcı olacak

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
on yargi ne alaka gercek neyse onu yazdim sus kopegi niyetine atmislar hem guzultu yapar hemde batarya teknolojisi henuz gelismedi sarji tak diye biter. bizim unide giriste 2-3 dokunmatik ekran vardi aradigin kitabi yaziyordun varsa raf numarasina kadar gosteriyordu baya gereksiz bir sey bu. kaldi ki bunun kodlanmasina bile yandas firmalara kim bilir ne kadar para verdiler akeepeee yandas firma tandasss
sen her şeye muhalefet olmaya kafayı takmışsın ben sana söyliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhalefet olayım da nasıl olursam olayım!
aynen öyle ne güzel açıkladın cidden

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Muhalefet olayım da nasıl olursam olayım!
senin mantiginla her gereksiz seye para vermemis lazim. adamlarda akil olsa bu zamana kadar islemci + anakart üretirlerdi para kaybindan baska bir sey degil bu az mantikli düşünün biraz beyin firtinasi yapın. arm herkese patent verdi alacaklarsi makineleri arm tabanli islemci ureteceklerdi gidip paralari ne kadar gereksiz sey var ona veriyorlar sus kopegi niyetine yarin oburgun paslanacak atacaklar ha bakim masrafi vesaire ek masrafta cikacak. ne yardimi yapabilecek ki bu robot kac kisiye yardim edebilecek kapasitede max bunu dusunen beynini kullanan yok teknolojiyse iyidir. beyniniy bos yere verilmedi size az dusunun onunla biraz ilerisini dusunun faydasi yok bunun

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
senin mantiginla her gereksiz seye para vermemis lazim. adamlarda akil olsa bu zamana kadar islemci + anakart üretirlerdi para kaybindan baska bir sey degil bu az mantikli düşünün biraz beyin firtinasi yapın. arm herkese patent verdi alacaklarsi makineleri arm tabanli islemci ureteceklerdi gidip paralari ne kadar gereksiz sey var ona veriyorlar sus kopegi niyetine yarin oburgun paslanacak atacaklar ha bakim masrafi vesaire ek masrafta cikacak. ne yardimi yapabilecek ki bu robot kac kisiye yardim edebilecek kapasitede max bunu dusunen beynini kullanan yok teknolojiyse iyidir. beyniniy bos yere verilmedi size az dusunun onunla biraz ilerisini dusunun faydasi yok bunun
aynen abi yandaşlara para verdiler aynen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,608
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom