Kanka dahil olmayacaktım ama dayanamadım kendi adıma konuşuyorum taraf tutmuyorum savunma sanayisi yatırımı güzel tamam ama ben bi döner ayrana 50 TL veriyorsamSenin ölümüne savunduğun lider gördüğünüz kişinin sözleri olmasın acaba? Bu arada bu ve yapılan insansız savaş uçağı, togg, ihalar sihalar... devlet desteğiyle yapılıyor. Zamanında engellenen projelere de bakarsan devlet desteğinin önemini anlarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bu arada onlar ciddiye alsın ya da almasın umrumda mı isimlerini bile bilmediğim iki tane aklı sulanmışın teki. Siz bunları görünce ister istemez kuduruyorsunuz ama sizin izlediğiniz tele1 halktv falan bunları paylaşmaz o yüzden ben etiketleyeyim dedim. Evet bunları hükümet yapmadı ama bunlar bu hükümet zamanında yapıldığından ve ülkeye faydası olduğundan bile karşı çıkacak kadar seviyenizi düşüyorsunuz hiç inkar etmeyin
Dolar 19 20 lira olduysa bu senin ekonomi alanında beceriksiz olduğunu gösterir burda şunu savunmak bunu savunmak değil konu önemli olan gerçekler
Savunma sanayisi:İyi
Sağlık:Orta
Ekonomi:Berbat
Eğitim:Berbat
Togg çıktı diyorsun tamam çok güzel ama Türkiye'nin %75i alamayacak çünkü askeri ücret 8.500 TL
Kendi milleti hiç bir şey alamayan bir millet olduk ve bu onun hatası hoş karşıdaki lerden de bi halt olmaz ama el mahkum
Kıssadan hisse akıllı bir lider dinle başta kalmayı çok iyi başardı ama aynı zamanda beceriksiz sonuçlarını görüyoruz
Tarafsız bir söylemdir