Neler Yeni

Mimarlık için güncel 45k - 55k arası laptop önerisi

Mota

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yılmaz Mota
Hem oyun hem de mimarlık için alıyorum pil ömrü uzun olursa güzel olur en azından çalışırken. Güncel önerileriniz nedir ?

busrazegn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Büşra Zegn
çok fazla oyun derdin yoksa ve çalışacağın programlar macos işletim sistemi için varsa kesinlikle macbook öneririm. Taşıması kolay, sessiz, kullanımı pratik, en önemlisi şarjı uzun süre dayanıyor. MSI, Lenovo, Monster gibi bilgisayarlar ne kadar dolu da olsa taşınması zor, masaüstü bilgisayardan daha fazla fan sesi, ergonomik değil ve sürekli şarja bağlı olman gerekiyor. Ayrıca 2-3 sene sonra çok ciddi performans ve donanım sorunları meydana geliyor.

Mota

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yılmaz Mota
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok fazla oyun derdin yoksa ve çalışacağın programlar macos işletim sistemi için varsa kesinlikle macbook öneririm. Taşıması kolay, sessiz, kullanımı pratik, en önemlisi şarjı uzun süre dayanıyor. MSI, Lenovo, Monster gibi bilgisayarlar ne kadar dolu da olsa taşınması zor, masaüstü bilgisayardan daha fazla fan sesi, ergonomik değil ve sürekli şarja bağlı olman gerekiyor. Ayrıca 2-3 sene sonra çok ciddi performans ve donanım sorunları meydana geliyor.
Benlik bir şey değil bende var zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,595
Üyeler
164,028
Son üye
reis44
Top Bottom