Neler Yeni

Mimarlık için Laptop Önerisi

Mimarlık kazanan kuzenime hediye olarak alıyorum. Farklı şehirlerde olduğumuz için direkt alıp kullansın istiyorum. Windows kurabilir en fazla.

Neden onu almalıyım biraz açıklar mısın?
Sağlam malzeme kalitesi, iyi soğutma sistemi ve yeterli donanım. I5 12450hx ve rtx 4060. 8gb ram var. Ram eklemesi ile yukardaki Acer'den çok daha sağlam olur.

Bir kere O Acer fazla pahalı. Onun ederi 37-38k.
Yük altında anormal fan sesi çıkartır. Dengesiz watt çekebileceği için anormal ısınabilir.

40k bandında ya attığım Victus'u ya da ram eklemesi ile lenovoyu alacaksın.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Sağlam malzeme kalitesi, iyi soğutma sistemi ve yeterli donanım. I5 12450hx ve rtx 4060. 8gb ram var. Ram eklemesi ile yukardaki Acer'den çok daha sağlam olur.

Yük altında anormal fan sesi çıkartır. Dengesiz watt çekebileceği için anormal ısınabilir.

Peki bunu alsam? İşlemci farkı fiyatına değer mi?

Blackberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Berkay Küçük
Dostum ekran kötü falan değil 😄

%62,5 sRgb Ips ekran var. Millet %100sRgb olmadığı direkt kötü diyor. Böyle bir mantık olmaz. %62,5sRgb ile %100sRgb arasındaki farkı normal kullanıcı anlamaz.

%100sRgb ne işine yarar, Adobe photoshop'da renklerle uğraşıyosan işine yarar. O da o kadar mühim bir şey değil.
gidip kendi gözünle görmeni tavsiye ederim. victus ekranları gerçekten karanlık ve renk paleti açısından zayıf.

Top Bottom