dostum marka nasıldır malzeme kalitesi, garanti, vb. konularda duyduğum bi marka değil![]()
Game Garaj Slayer R9T-5050 C1 AMD Ryzen 9 7845HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" 180Hz QHD+ IPS FreeDOS - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Slayer R9T-5050 C1 AMD Ryzen 9 7845HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" 180Hz QHD+ IPS FreeDOS yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dostum laptop fiyat performans laptobu. 2 yıl garantisi var. 50k bandında alabileceğin en mantıklı oyun laptobu.dostum marka nasıldır malzeme kalitesi, garanti, vb. konularda duyduğum bi marka değil
Macbook al bence oyun oynamiyor isen. Arkadaslarinin yaninda ayri bir havan olur. Dusunsene bulusmussun arkadaslarin ile ve garaj yaziyor laptopta.arkadaşlar merhaba mimarlık için laptop alıcam önereceğiniz model var ise yardımcı olur musunuz
bütçe=40-50k
Abi ne garajı ? Oyun garajı. Harbiden gg'nin ismi biraz daha düşünülmeli.Macbook al bence oyun oynamiyor isen. Arkadaslarinin yaninda ayri bir havan olur. Dusunsene bulusmussun arkadaslarin ile ve garaj yaziyor laptopta.
Starbucks da macbook disi laptop kullanilmaz