Merhaba arkadaşlar İç mimarlık okuyorum bütçemi en fazla 30bine kadar zorlayabilirim. Sizden laptop tavsiyeleri bekliyorum. Özellikle işlemcisi iyi olanları. Teşekkürler.
kanka aslında cok iyi bi laptop ama bence parasının yüksek olmasının nedeni ekran kartından dolayı. Ve benim daha cok işlemci işime yarayacağı için ekran kartına boş yere para vermişim gibi olacak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlıs mı düşünüyorum. O yüzden aslında ekran kartı ağırlıklı değil de işlemci ağırlıklı laptoplar bence daha mantıklı olur. yanlıs düşünüyosam söyleyin vallaHP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms, Intel Core i7-13700H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, 1 TB SSD, FreeDos, Seramik Beyaz, 7N9U8EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms, Intel Core i7-13700H, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, 1 TB SSD, FreeDos, Seramik Beyaz, 7N9U8EA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
M2 işlemciliMerhaba arkadaşlar İç mimarlık okuyorum bütçemi en fazla 30bine kadar zorlayabilirim. Sizden laptop tavsiyeleri bekliyorum. Özellikle işlemcisi iyi olanları. Teşekkürler.
M2 en yeni Apple İşlemci ailesidir8 gb ram var la bilmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de işlemcisi yeter mi acep
Macbook diyorsun knk. Ne yetmedi eklemesi?M2 en yeni Apple İşlemci ailesidir
Baktın yetmedi mi bir 8 daha eklersin
macbook iyi hoş da bence sırf adından dolayı bukadar pahalı suan bu bilgisayar. tabii ki iyi yanları var fakat windows olarak 20 30k arası daha iyi bilgisayarlar var diye düşnüüyorum. 8 gb yetmez cünkü ve eklersem busefer iyice pahalı olcak bilgisayarM2 en yeni Apple İşlemci ailesidir
Baktın yetmedi mi bir 8 daha eklersin
Hayır, modelleme programları için ekran kartı en aşağı işlemci kadar önemlidir. Üstelik 13700h en güçlü işlemcilerden biri. İşinizi fazlasıyla görür.kanka aslında cok iyi bi laptop ama bence parasının yüksek olmasının nedeni ekran kartından dolayı. Ve benim daha cok işlemci işime yarayacağı için ekran kartına boş yere para vermişim gibi olacak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlıs mı düşünüyorum. O yüzden aslında ekran kartı ağırlıklı değil de işlemci ağırlıklı laptoplar bence daha mantıklı olur. yanlıs düşünüyosam söyleyin valla
anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinMacbooklar vereceğiniz paraya değecek cihazlar değildir. Muhtelemelen autocad falan kullanacaksınız. 13. nesil i7 işlemciler fazlasıyla güçlü ve işinizi rahatlıkla görür. Ayrıca ekran kartına sandığınızın aksine ihtiyacınız olacak. Siz 3 boyutlu çizim yapıyorsunuz. Dolayısıyla harici grafik kartı'da görüntüyü işleme konusunda bir hayli önem arz ediyor. Alacağınız cihazda ''Acaba ekran kartına gerek var mı ? '' gibi bir düşünceye kesinlikle girmeyin. Evet, gerek var.
tamamdırHayır, modelleme programları için ekran kartı en aşağı işlemci kadar önemlidir. Üstelik 13700h en güçlü işlemcilerden biri. İşinizi fazlasıyla görür.
Mac kalite isteyenlere , Windows daha sportif ve agresif kullancılara hitap edermacbook iyi hoş da bence sırf adından dolayı bukadar pahalı suan bu bilgisayar. tabii ki iyi yanları var fakat windows olarak 20 30k arası daha iyi bilgisayarlar var diye düşnüüyorum. 8 gb yetmez cünkü ve eklersem busefer iyice pahalı olcak bilgisayar
YaniiMacbook diyorsun knk. Ne yetmedi eklemesi?
Ayrıca özellikle 13. nesil dediğime takılmayın. 12. nesil işlemcilerde fazlasıyla güçlü. Güncel bir donanım olması açısından onu örnekledim.anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
tamamdır