Neler Yeni

Mimarlık İçin Laptop Önerisi

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Bütçe
30.000
Merhaba arkadaşlar İç mimarlık okuyorum bütçemi en fazla 30bine kadar zorlayabilirim. Sizden laptop tavsiyeleri bekliyorum. Özellikle işlemcisi iyi olanları. Teşekkürler.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Merhaba arkadaşlar İç mimarlık okuyorum bütçemi en fazla 30bine kadar zorlayabilirim. Sizden laptop tavsiyeleri bekliyorum. Özellikle işlemcisi iyi olanları. Teşekkürler.

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka aslında cok iyi bi laptop ama bence parasının yüksek olmasının nedeni ekran kartından dolayı. Ve benim daha cok işlemci işime yarayacağı için ekran kartına boş yere para vermişim gibi olacak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlıs mı düşünüyorum. O yüzden aslında ekran kartı ağırlıklı değil de işlemci ağırlıklı laptoplar bence daha mantıklı olur. yanlıs düşünüyosam söyleyin valla

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci

QWuiet

80+ Bronze
8 gb ram var la bilmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de işlemcisi yeter mi acep
M2 en yeni Apple İşlemci ailesidir

Baktın yetmedi mi bir 8 daha eklersin

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Macbooklar vereceğiniz paraya değecek cihazlar değildir. Muhtelemelen autocad falan kullanacaksınız. 13. nesil i7 işlemciler fazlasıyla güçlü ve işinizi rahatlıkla görür. Ayrıca ekran kartına sandığınızın aksine ihtiyacınız olacak. Siz 3 boyutlu çizim yapıyorsunuz. Dolayısıyla harici grafik kartı'da görüntüyü işleme konusunda bir hayli önem arz ediyor. Alacağınız cihazda ''Acaba ekran kartına gerek var mı ? '' gibi bir düşünceye kesinlikle girmeyin. Evet, gerek var.

milenix

80+ Gold

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
M2 en yeni Apple İşlemci ailesidir

Baktın yetmedi mi bir 8 daha eklersin
macbook iyi hoş da bence sırf adından dolayı bukadar pahalı suan bu bilgisayar. tabii ki iyi yanları var fakat windows olarak 20 30k arası daha iyi bilgisayarlar var diye düşnüüyorum. 8 gb yetmez cünkü ve eklersem busefer iyice pahalı olcak bilgisayar

milenix

80+ Gold
kanka aslında cok iyi bi laptop ama bence parasının yüksek olmasının nedeni ekran kartından dolayı. Ve benim daha cok işlemci işime yarayacağı için ekran kartına boş yere para vermişim gibi olacak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlıs mı düşünüyorum. O yüzden aslında ekran kartı ağırlıklı değil de işlemci ağırlıklı laptoplar bence daha mantıklı olur. yanlıs düşünüyosam söyleyin valla
Hayır, modelleme programları için ekran kartı en aşağı işlemci kadar önemlidir. Üstelik 13700h en güçlü işlemcilerden biri. İşinizi fazlasıyla görür.

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Macbooklar vereceğiniz paraya değecek cihazlar değildir. Muhtelemelen autocad falan kullanacaksınız. 13. nesil i7 işlemciler fazlasıyla güçlü ve işinizi rahatlıkla görür. Ayrıca ekran kartına sandığınızın aksine ihtiyacınız olacak. Siz 3 boyutlu çizim yapıyorsunuz. Dolayısıyla harici grafik kartı'da görüntüyü işleme konusunda bir hayli önem arz ediyor. Alacağınız cihazda ''Acaba ekran kartına gerek var mı ? '' gibi bir düşünceye kesinlikle girmeyin. Evet, gerek var.
anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Hayır, modelleme programları için ekran kartı en aşağı işlemci kadar önemlidir. Üstelik 13700h en güçlü işlemcilerden biri. İşinizi fazlasıyla görür.
tamamdır

QWuiet

80+ Bronze
macbook iyi hoş da bence sırf adından dolayı bukadar pahalı suan bu bilgisayar. tabii ki iyi yanları var fakat windows olarak 20 30k arası daha iyi bilgisayarlar var diye düşnüüyorum. 8 gb yetmez cünkü ve eklersem busefer iyice pahalı olcak bilgisayar
Mac kalite isteyenlere , Windows daha sportif ve agresif kullancılara hitap eder

Macbook diyorsun knk. Ne yetmedi eklemesi?
Yanii

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
anladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

tamamdır
Ayrıca özellikle 13. nesil dediğime takılmayın. 12. nesil işlemcilerde fazlasıyla güçlü. Güncel bir donanım olması açısından onu örnekledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom