Dark Days
80+ Bronze
i7-11800H + RTX 3060 kombinasyonunu öneririm.
sebebi nedir hocam çok anlamıyorum kusura bakmaTulpar daha mantıklı olur.
Excalibur serisi sıcak çalışıyor Tulpar serisine göre. Laptop'un serin çalışması bakımını kolaylaştırır, ömrünü arttırır. Bakımdan kastım termal macun işlevini kaybeder sıcaklık altında kaldığında.sebebi nedir hocam çok anlamıyorum kusura bakma
Bu fiyatı Monster gibi bir markaya vermek kesinlikle çok saçma. o kadar kendini ispatlamış marka varken gidip Mosnter'a vermekbence farka değer https://www.gittigidiyor.com/bilgis...mpaign=standard&utm_content=standard&v=1.78.9 birileri çıkıp "aMa bU mOnsTer Ehe" yapacak rez alın bu xmg neo kasası yani kaliteli modellerden nadirde olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
XMG NEO 15 Intel | gaming laptop | with 165 Hz WQHD display
The XMG NEO 15 answers the demands of the mobile gaming community for a laptop concept optimised down to the last detail and designed for maximum performance.www.xmg.gg
monster hakkında da tam olarak performans vermediğini söylediklerinden çekincem vardı ama araştırdım mux switch diye bi ayar yeri varmış ordan ekran kartını tam performansa çekebiliyormuşuz yapanlar fps ve performansın çok arttığını söylüyorExcalibur serisi sıcak çalışıyor Tulpar serisine göre. Laptop'un serin çalışması bakımını kolaylaştırır, ömrünü arttırır. Bakımdan kastım termal macun işlevini kaybeder sıcaklık altında kaldığında.
Aslında Laptop'larda en sevdiğim marka ve model Asus ROG serisi. Diğer modeller genelde çok fazla ısınıyorlar ve malzemeden kaçıyorlar. Eğer bütçenize biraz daha ekleyebilirseniz ROG alabilirsiniz.monster hakkında da tam olarak performans vermediğini söylediklerinden çekincem vardı ama araştırdım mux switch diye bi ayar yeri varmış ordan ekran kartını tam performansa çekebiliyormuşuz yapanlar fps ve performansın çok arttığını söylüyor
monster hakkında da tam olarak performans vermediğini söylediklerinden çekincem vardı ama araştırdım mux switch diye bi ayar yeri varmış ordan ekran kartını tam performansa çekebiliyormuşuz yapanlar fps ve performansın çok arttığını söylüyor