Neler Yeni

mimarlık okuyorum amd mi intel mi laptop almalıyım ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
sebebi nedir hocam çok anlamıyorum kusura bakma
Excalibur serisi sıcak çalışıyor Tulpar serisine göre. Laptop'un serin çalışması bakımını kolaylaştırır, ömrünü arttırır. Bakımdan kastım termal macun işlevini kaybeder sıcaklık altında kaldığında.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İşlemci tarafında eğer 12. nesil Intel almayacaksanız AMD bir tık daha avantajlı diyebilirim. Fakat ekran kartı tarafında Nvidia tercih etmeniz gerekli diyebilirim. Çoğu uygulama CUDA destekli çünkü.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bence farka değer https://www.gittigidiyor.com/bilgis...mpaign=standard&utm_content=standard&v=1.78.9 birileri çıkıp "aMa bU mOnsTer Ehe" yapacak rez alın bu xmg neo kasası yani kaliteli modellerden nadirde olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyatı Monster gibi bir markaya vermek kesinlikle çok saçma. o kadar kendini ispatlamış marka varken gidip Mosnter'a vermek

ghostt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Türk
Excalibur serisi sıcak çalışıyor Tulpar serisine göre. Laptop'un serin çalışması bakımını kolaylaştırır, ömrünü arttırır. Bakımdan kastım termal macun işlevini kaybeder sıcaklık altında kaldığında.
monster hakkında da tam olarak performans vermediğini söylediklerinden çekincem vardı ama araştırdım mux switch diye bi ayar yeri varmış ordan ekran kartını tam performansa çekebiliyormuşuz yapanlar fps ve performansın çok arttığını söylüyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
monster hakkında da tam olarak performans vermediğini söylediklerinden çekincem vardı ama araştırdım mux switch diye bi ayar yeri varmış ordan ekran kartını tam performansa çekebiliyormuşuz yapanlar fps ve performansın çok arttığını söylüyor
Aslında Laptop'larda en sevdiğim marka ve model Asus ROG serisi. Diğer modeller genelde çok fazla ısınıyorlar ve malzemeden kaçıyorlar. Eğer bütçenize biraz daha ekleyebilirseniz ROG alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,783
Üyeler
166,997
Son üye
CeyhunTR31
Top Bottom