W WhoCares 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 5,898 20 Aralık 2022 #14 Aziz 907 yazmış: Ledi benim içim önemsiz bir ayrıntı. Ben ışık sevmiyorum. Benım begendıgım nokta 6 çekmece olması Devamı için tıklayın... pek sen bilirsin hayırlısı olsun
Aziz 907 yazmış: Ledi benim içim önemsiz bir ayrıntı. Ben ışık sevmiyorum. Benım begendıgım nokta 6 çekmece olması Devamı için tıklayın... pek sen bilirsin hayırlısı olsun
A Aziz 907 80+ Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 205 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Aziz Sağlam 20 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 BabaVoss7 yazmış: İkea da fiyatlar ne alemdebilmiyorum ama iki tane çekmece alıp üstüne tezgah koymak hem daha kaliteli hemde daha oejinal bir görğntü sunar. Benim fikrimce Devamı için tıklayın... İkea'ya baktım onlarda biraz pahalı Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Aralık 2022 WhoCares yazmış: pek sen bilirsin hayırlısı olsun Devamı için tıklayın... Tesekkur ederım ama biraz daha bakınacam
BabaVoss7 yazmış: İkea da fiyatlar ne alemdebilmiyorum ama iki tane çekmece alıp üstüne tezgah koymak hem daha kaliteli hemde daha oejinal bir görğntü sunar. Benim fikrimce Devamı için tıklayın... İkea'ya baktım onlarda biraz pahalı Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Aralık 2022 WhoCares yazmış: pek sen bilirsin hayırlısı olsun Devamı için tıklayın... Tesekkur ederım ama biraz daha bakınacam
Muhammet Emir 80+ Bronze Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 839 Dahası Reaksiyon skoru 294 İsim Muhammet Emir İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto 21 Aralık 2022 #16 snowless yazmış: Hocam sallanıyor mu cok ? Devamı için tıklayın... hafif bir masa ama üstüne bir şeyler koyduktan sonra hareket ettirmem zorlaştı
snowless yazmış: Hocam sallanıyor mu cok ? Devamı için tıklayın... hafif bir masa ama üstüne bir şeyler koyduktan sonra hareket ettirmem zorlaştı