Neler Yeni

Yardım Minecraft 1.20.1 shader öneri ve kurulum

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar 1.20.1 optifine sürümünü indirdim shader kurmak istiyorum ve güzel bulmak istiyorum yardımcı olumrusunuz doku öneriside yaparmısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
Hocam başka doku öneriniz varmı saha iyi birde bu dokuları nereye kuracağım saolun burada shaderlar güzel gerçekt
Attığım dokuları (kaynak paketleri yani) resource packs klasörüne atabilirsiniz. Eğer bulamazsanız oyun içinden kaynak paketlerini bulun orada klasörü açabileceğiniz bir seçenek olması gerekiyor. Attıklarım görüntüye pek etki etmez ama oynanış açısından fark yaratıyor ikisini de kurmanızı öneririm. Ben görüntüyü değiştiren dokuları sevmediğim için tercih etmiyorum o yüzden pek bir bilgim yok o konuda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Attığım dokuları (kaynak paketleri yani) resource packs klasörüne atabilirsiniz. Eğer bulamazsanız oyun içinden kaynak paketlerini bulun orada klasörü açabileceğiniz bir seçenek olması gerekiyor. Attıklarım görüntüye pek etki etmez ama oynanış açısından fark yaratıyor ikisini de kurmanızı öneririm. Ben görüntüyü değiştiren dokuları sevmediğim için tercih etmiyorum o yüzden pek bir bilgim yok o konuda.
Anladım ama yinede bildiğiniz varsa atarsanız sevinirim teşekkür ederim hocam her şey için

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
hocam shaderı atıyorum shader klasörüne ama oyunda gelmiyor attığınız 2. shader 1.20.1 indirm

Top Bottom