Yardım Minecraft 1.20.1 shader öneri ve kurulum

Reaksiyon skoru
717
Arkadaşlar 1.20.1 optifine sürümünü indirdim shader kurmak istiyorum ve güzel bulmak istiyorum yardımcı olumrusunuz doku öneriside yaparmısınız

BSL biraz göz yorabiliyor ama favorim. Comlementary reimaged de güzel.
Doku olarak ne önerisin bide krla link atsan ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BSL biraz göz yorabiliyor ama favorim. Comlementary reimaged de güzel.
Birde optifine destekleyen atarmisin en kolay kurulum o diğerlerini bilmiyorum

Hocam başka doku öneriniz varmı saha iyi birde bu dokuları nereye kuracağım saolun burada shaderlar güzel gerçekt
Attığım dokuları (kaynak paketleri yani) resource packs klasörüne atabilirsiniz. Eğer bulamazsanız oyun içinden kaynak paketlerini bulun orada klasörü açabileceğiniz bir seçenek olması gerekiyor. Attıklarım görüntüye pek etki etmez ama oynanış açısından fark yaratıyor ikisini de kurmanızı öneririm. Ben görüntüyü değiştiren dokuları sevmediğim için tercih etmiyorum o yüzden pek bir bilgim yok o konuda.

Attığım dokuları (kaynak paketleri yani) resource packs klasörüne atabilirsiniz. Eğer bulamazsanız oyun içinden kaynak paketlerini bulun orada klasörü açabileceğiniz bir seçenek olması gerekiyor. Attıklarım görüntüye pek etki etmez ama oynanış açısından fark yaratıyor ikisini de kurmanızı öneririm. Ben görüntüyü değiştiren dokuları sevmediğim için tercih etmiyorum o yüzden pek bir bilgim yok o konuda.
Anladım ama yinede bildiğiniz varsa atarsanız sevinirim teşekkür ederim hocam her şey için

hocam shaderı atıyorum shader klasörüne ama oyunda gelmiyor attığınız 2. shader 1.20.1 indirm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,952
Üyeler
186,271
Son üye
balcis
Geri