Neler Yeni

Yardım Minecraft 1.20.1 shader öneri ve kurulum

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
Complementary reimagined mükemmel hem fazla fps veriyor hem de sağlam ışıklandırma ve gölgesi var, default textureye inanılmaz yakışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Hocam zaten ayarlar kısmından aktif etmeniz lazım. BSL göz yoruyor ki sizinkini de yormuş zaten o yüzden 2. dediğim shadere bakabilirsiniz.
Onu İndirdim zaten hocam o bile yoruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Complementary reimagined mükemmel hem fazla fps veriyor hem de sağlam ışıklandırma ve gölgesi var, default textureye inanılmaz yakışıyor
Hocam pc yi çok yoruyor hemde gözüm yoruluyor başka öneriniz varmı onu indirmiştim denedim

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Cihan Mert Karagöz
oculus modunu indirirsen shader kullanabilirsin
ayrıca ben astralex shader kullanmayı tercih ediyorum gece çok güzel görünüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Sodium neden indirmiyorsun optifine eskidi artık Sodium + iris shaders indir keyfine bak.
onun kurulumunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kappa shaderi deneyin. O da gözünüzü yorarsa parlaklığı azaltmayı deneyebilirsiniz.
pc zorlarmı hoam 70 derecede çalışıyor mc için çok fazla bence

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Arkadaşlar 1.20.1 optifine sürümünü indirdim shader kurmak istiyorum ve güzel bulmak istiyorum yardımcı olumrusunuz doku öneriside yaparmısınız
Doku yıllar önce birkaç kere falan denemiştim pek iyi modlar yoktu açıkcası. ama shader olarak Sildurs Vibrant %100 öneririm.. Ayrıca Shader kullanırken mutlaka fps arttırıcı Sodium phosphor falan onları da kur. Boşu boşuna sistemi yorma. Anlık takılmaları da azaltıyor.

Top Bottom