Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 674
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oda çok göz yoruyor ya başka ne öneriniz varBSL biraz göz yorabiliyor ama favorim. Comlementary reimaged de güzel.
hocam oda çok göz yoruyor ya başka ne öneriniz varBSL biraz göz yorabiliyor ama favorim. Comlementary reimaged de güzel.
Hocam zaten ayarlar kısmından aktif etmeniz lazım. BSL göz yoruyor ki sizinkini de yormuş zaten o yüzden 2. dediğim shadere bakabilirsiniz.hocam shaderı atıyorum shader klasörüne ama oyunda gelmiyor attığınız 2. shader 1.20.1 indirm
Onu İndirdim zaten hocam o bile yoruyorHocam zaten ayarlar kısmından aktif etmeniz lazım. BSL göz yoruyor ki sizinkini de yormuş zaten o yüzden 2. dediğim shadere bakabilirsiniz.
Hocam pc yi çok yoruyor hemde gözüm yoruluyor başka öneriniz varmı onu indirmiştim denedimComplementary reimagined mükemmel hem fazla fps veriyor hem de sağlam ışıklandırma ve gölgesi var, default textureye inanılmaz yakışıyor
çok fazla göz yoruyormu hocam ve pc yioculus modunu indirirsen shader kullanabilirsin
ayrıca ben astralex shader kullanmayı tercih ediyorum gece çok güzel görünüyor
Kappa shaderi deneyin. O da gözünüzü yorarsa parlaklığı azaltmayı deneyebilirsiniz.Onu İndirdim zaten hocam o bile yoruyor
Sodium neden indirmiyorsun optifine eskidi artık Sodium + iris shaders indir keyfine bak.Arkadaşlar 1.20.1 optifine sürümünü indirdim shader kurmak istiyorum ve güzel bulmak istiyorum yardımcı olumrusunuz doku öneriside yaparmısınız
onun kurulumunu nasıl yapacağımı bilmiyorumSodium neden indirmiyorsun optifine eskidi artık Sodium + iris shaders indir keyfine bak.
pc zorlarmı hoam 70 derecede çalışıyor mc için çok fazla benceKappa shaderi deneyin. O da gözünüzü yorarsa parlaklığı azaltmayı deneyebilirsiniz.
70 derece oyundayken normal bir sıcaklık. Sıkıntı olmaz.onun kurulumunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc zorlarmı hoam 70 derecede çalışıyor mc için çok fazla bence
etraf bulanık hocam indirdim70 derece oyundayken normal bir sıcaklık. Sıkıntı olmaz.
Nasıl bir bulanıklık?etraf bulanık hocam indirdim
Doku yıllar önce birkaç kere falan denemiştim pek iyi modlar yoktu açıkcası. ama shader olarak Sildurs Vibrant %100 öneririm.. Ayrıca Shader kullanırken mutlaka fps arttırıcı Sodium phosphor falan onları da kur. Boşu boşuna sistemi yorma. Anlık takılmaları da azaltıyor.Arkadaşlar 1.20.1 optifine sürümünü indirdim shader kurmak istiyorum ve güzel bulmak istiyorum yardımcı olumrusunuz doku öneriside yaparmısınız