Neler Yeni

Öneri Minecraft shader önerisi

Layhton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mahmut kamil usta
Merhaba herkese, bu sıralar minecraft perileri geldi bana ve adam akıllı oynamak istiyorum fakat shader şart. Yeni bi güncelleme gelicekmiş oyuna shader gibi, onun görsellerini çok beğendim. O tarz çok fazla oyunu değiştirmeden daha canlı ve daha doğal renkler ve ışıkların olduğu güzel bir shader istiyorum ve tüm önerilerinize açığım.
(en güncel sürüme uygun olması iyi olur)

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Kaan Karan
Merhaba herkese, bu sıralar minecraft perileri geldi bana ve adam akıllı oynamak istiyorum fakat shader şart. Yeni bi güncelleme gelicekmiş oyuna shader gibi, onun görsellerini çok beğendim. O tarz çok fazla oyunu değiştirmeden daha canlı ve daha doğal renkler ve ışıkların olduğu güzel bir shader istiyorum ve tüm önerilerinize açığım.
(en güncel sürüme uygun olması iyi olur)
bana kalırsa en optimizesi sildur

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes
Optimizasyon olarak hangisi bilmiyorum fakat Complementary unbound öneririm

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,419
İsim
Selim
Coplemantary unbound ile reimagined nasıl peki optimizasyon konusunda
Tam olarak mükemmel bu dediğin gibi çok değiştirmiyor ama baya güzel oluyor. Reimagined olanı kullaniyorum.

Layhton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mahmut kamil usta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmediğim için soruyorum, bu unbound ücretsiz mi? Ve bulabileceğim bir kurulum kılavuzu ya da videosu var mı? Ayrıyeten ekran kartı 4060 laptop gpu, fps konusunda sıkıntı çekermiyim. Malum optimizasyon javada kötü olduğu için

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Solas shader

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Coplemantary unbound minecraftın yeni getirdiği ayara benzettim açıkcası bence pekde bi olayı yok gibi. Reimagined ise shaderdan ziyade oyun içerisindeki şeyleri değişen bi resource pack. Önerim bsl shaders

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,072
Üyeler
170,805
Son üye
Görkem28
Top Bottom