Öneri Minecraft shader önerisi

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
138
Merhaba herkese, bu sıralar minecraft perileri geldi bana ve adam akıllı oynamak istiyorum fakat shader şart. Yeni bi güncelleme gelicekmiş oyuna shader gibi, onun görsellerini çok beğendim. O tarz çok fazla oyunu değiştirmeden daha canlı ve daha doğal renkler ve ışıkların olduğu güzel bir shader istiyorum ve tüm önerilerinize açığım.
(en güncel sürüme uygun olması iyi olur)

Merhaba herkese, bu sıralar minecraft perileri geldi bana ve adam akıllı oynamak istiyorum fakat shader şart. Yeni bi güncelleme gelicekmiş oyuna shader gibi, onun görsellerini çok beğendim. O tarz çok fazla oyunu değiştirmeden daha canlı ve daha doğal renkler ve ışıkların olduğu güzel bir shader istiyorum ve tüm önerilerinize açığım.
(en güncel sürüme uygun olması iyi olur)
bana kalırsa en optimizesi sildur

Optimizasyon olarak hangisi bilmiyorum fakat Complementary unbound öneririm

Coplemantary unbound ile reimagined nasıl peki optimizasyon konusunda
Tam olarak mükemmel bu dediğin gibi çok değiştirmiyor ama baya güzel oluyor. Reimagined olanı kullaniyorum.

Bilmediğim için soruyorum, bu unbound ücretsiz mi? Ve bulabileceğim bir kurulum kılavuzu ya da videosu var mı? Ayrıyeten ekran kartı 4060 laptop gpu, fps konusunda sıkıntı çekermiyim. Malum optimizasyon javada kötü olduğu için

Solas shader

Coplemantary unbound minecraftın yeni getirdiği ayara benzettim açıkcası bence pekde bi olayı yok gibi. Reimagined ise shaderdan ziyade oyun içerisindeki şeyleri değişen bi resource pack. Önerim bsl shaders

Geri