Adem Türk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 672
single oynuyorsan 1 yeterLaptopumda 3gb ram var sizce Minecraft a kaç gb vereyim ? Oyun açıkken arkadan bişey açmıyorum. Minecraft crackli.
single oynuyorsan 1 yeterLaptopumda 3gb ram var sizce Minecraft a kaç gb vereyim ? Oyun açıkken arkadan bişey açmıyorum. Minecraft crackli.
ram verme olayı nasıl oluyor ?Laptopumda 3gb ram var sizce Minecraft a kaç gb vereyim ? Oyun açıkken arkadan bişey açmıyorum. Minecraft crackli.
Java üzerinden verilebilir.Ya da minecraft orjinal ise direkt launcherdan verebilirsiniz.ram verme olayı nasıl oluyor ?
anladım saol kankamJava üzerinden verilebilir.Ya da minecraft orjinal ise direkt launcherdan verebilirsiniz.
1gb'in üstünde verme. Sistemin 64 bit değilse üzerini veremezsin. Keza Java'nın 64 bit olması lazım.Laptopumda 3gb ram var sizce Minecraft a kaç gb vereyim ? Oyun açıkken arkadan bişey açmıyorum. Minecraft crackli.
Sistemin ve java sürümün 64 bit değilse değiştiremiyorsun.Hocam birisi 1 diyor birisi 2 ne yapacağımı anlamadım. İkisini de denicem hangisi iyi olursa yazarım buraya
Windows sürümün ve Java'nın sürümü 64 bit olmalı.ram verme olayı nasıl oluyor ?