Yardım Minecraft Bedrock edition RTX açılmıyor Yardım

garipmis sizdedemi boyleydi
Kardeşim bak, beni göz ardı mı ettin ne yaptın farklı farklı packler var, mağazada RTX haritalarında kullanılan packler her yerde işe yaramıyor her pack farklı bloklarda ortamlarda öne çıkıyor. Dediğim packi görmedin herhalde onu bir dene.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok ya bedrock oynamam zaten sizin icin denemistm
Javada RTX çalışmıyor RTX packler var ama Bedrock RTX'in yanından geçemezler. :D

Kardeşim bak, beni göz ardı mı ettin ne yaptın farklı farklı packler var, mağazada RTX haritalarında kullanılan packler her yerde işe yaramıyor her pack farklı bloklarda ortamlarda öne çıkıyor. Dediğim packi görmedin herhalde onu bir dene.
yok oynayacagimdan degil zaten bilmedigim icin siz shader pack gibi bir sey attiniz sanmistim pardon

@Senr @chorci

bunlar en iyileriymiş vanilla rtx en başta
1756813851419.webp

yok ya bedrock oynamam zaten sizin icin denemistm
allah razı olsun valla teşekkür ederim bi an dedim kartın rtx tensör çekirdekleri nanay olmuştur belki korkmuştum

@Senr @chorci

bunlar en iyileriymiş vanilla rtx en başta
Alıntıyı görüntüle
Vibrant Visiuals çalıştırmak sıkıntılı bu arada betadayken denemiştim Nvidia denetim masasından kartı tanıtmıştım zorla. Bir de onun RTX packini çıkarmışlar ilk defa gördüm vay anasını. :unsure:

RTX paketleri gelişecek gelişecek en sonunda o kadar iyi olacak ki bence Minecraft bir tanesini official olarak seçebilir o kadar diyeyim. :D
Bu paketler kendi aralarında güncelleniyor oyun gibi zaten. :)

resim attım hocam shader değil bu belli olsa fps yerleri öpmezdi 70 fps de oynuyorum oyunu
Laptopta normalde ekran kartı w değeri 70 80 o RTX açııkken bir oynuyorum ekran kartında daha önce çalışmayan tensör veya shader çekirdekleri cuda çekirdekleri çalışıyor herhalde 100 110W falan çekiyor ahahaha. :D

Vibrant Visiuals çalıştırmak sıkıntılı bu arada betadayken denemiştim Nvidia denetim masasından kartı tanıtmıştım zorla. Bir de onun RTX packini çıkarmışlar ilk defa gördüm vay anasını. :unsure:

RTX paketleri gelişecek gelişecek en sonunda o kadar iyi olacak ki bence Minecraft bir tanesini official olarak seçebilir o kadar diyeyim. :D
Bu paketler kendi aralarında güncelleniyor oyun gibi zaten. :)
valla rtx gelişmiş ya bu rtx diğer oyunlardaki gibi değil örnek cyberpunk ta tamam her şey yerinde ve belirli ışınlar izleniyor pc yi allahlık ediyor orası ayrı ama yinede sabit yani minecraftta blok kır koy kır kıoy onu oraya taşı falan gerçekten tam rtx bu bence

Laptopta normalde ekran kartı w değeri 70 80 o RTX açııkken bir oynuyorum ekran kartında daha önce çalışmayan tensör veya shader çekirdekleri cuda çekirdekleri çalışıyor herhalde 100 110W falan çekiyor ahahaha. :D
laptoplarda daha sıkıntı ya buarada bu rtx işi benim kardeşimdede 3050 ti lı var mario açsa pc fan açıyor

Ölçeklemeyi aç 2K falan oynamıyorsan tabii.
1080 deyim ölçekleme ?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
laptoplarda daha sıkıntı ya buarada bu rtx işi benim kardeşimdede 3050 ti lı var mario açsa pc fan açıyor

1080 deyim ölçekleme ?
O laptopun bakımı gelmiştir ahaha o ne ya.

1080 deyim ölçekleme ?
Ölçekleme ayarı var fps arttırıyor Minecraft'ın dlssi sanırım.

O laptopun bakımı gelmiştir ahaha o ne ya.

Ölçekleme ayarı var fps arttırıyor Minecraft'ın dlssi sanırım.
bi bakayım ona çok rahatsız etmyior fps zaten ya ama bakarım yükletilebilirse fps yükseltirim rtx açık olmasına rağmen kartı %50 de kullanıyor buarada yine iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri