Yardım Minecraft bedrock sürüm değiştirme

jext

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba bir hafta önce Minecraft java ve bedrock satın aldım arkadaşlarla mc oynayacağız sürümü bedrockta düşürmem gerekiyor aynı sürümde olmamız için bir yolu var mıdır bunun?

Merhaba bir hafta önce Minecraft java ve bedrock satın aldım arkadaşlarla mc oynayacağız sürümü bedrockta düşürmem gerekiyor aynı sürümde olmamız için bir yolu var mıdır bunun?
anladığım kadarıyla arkadaşların telefondan korsan oynayacak ve bu yüzden sürümü indirmen lazım aslında en sağlıklısı yeni sürüm geldikçe onların sürümü yükseltmesi ama bi yolunu bulsan bile dünyaların daha yüksek seviyede olduğu hatasını alırsın bunun için de chunker kullanabilirsin

anladığım kadarıyla arkadaşların telefondan korsan oynayacak ve bu yüzden sürümü indirmen lazım aslında en sağlıklısı yeni sürüm geldikçe onların sürümü yükseltmesi ama bi yolunu bulsan bile dünyaların daha yüksek seviyede olduğu hatasını alırsın bunun için de chunker kullanabilirsin
Chunker ne oluyor hocam pek bilgim yok

hem java hemde bedrock için dünyalarını farklı sürümlere değişmeni sağlayan bişe tabi bu sürüm değiştirme ile aynı işlevi görmez muhtemelen genelde javadan bedrocka yada tam tersi dünyaları aktarmak için kullanılıyor
1742301847669.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,920
Üyeler
174,941
Son üye
Yasofbjdu
Geri