Neler Yeni

Minecraft cps sorunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Uygunsuz içerik
Arkadaşlar Minecraftda bir sunucuda manuel olarak tıkladığında 9 cps alıyorum ama makro ile maks 10 cps alıyorum bunu nasıl yükseltebilirim mouse markası everest sgm-x7

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Nuri GÖKÇE
Arkadaşlar Minecraftda bir sunucuda manuel olarak tıkladığında 9 cps alıyorum ama makro ile maks 10 cps alıyorum bunu nasıl yükseltebilirim mouse markası everest sgm-x7

Hile için destek mi istiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Eren ENGİN
Hile için destek mi istiyorsun?
Makro son sürümlerde yapılamıyor diye biliyorum makro kullanılmasını istemeyen server zaten kendisini üst sürümlere adapte ederdi ondan dolayı hile sayılacağını pek sanmıyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Makro son sürümlerde yapılamıyor diye biliyorum makro kullanılmasını istemeyen server zaten kendisini üst sürümlere adapte ederdi ondan dolayı hile sayılacağını pek sanmıyorum
Craftrise ve Sonoyuncuya bak makro yasak.
ve makro kullanılmasını tavsiye etmen aimini geliştirmen yeterli.

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ztn sunucunun sürümü 1.8.9 çoğu minigamede yasak değil makro sadece 15 cps ve üzerine geçince makro tespit edildi diyor ve makro kullanılmıyı peki 14 cps ye yükseltme için ne uapnalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Craftrise ve Sonoyuncuya bak makro yasak.
ve makro kullanılmasını tavsiye etmen aimini geliştirmen yeterli.
Makro yasak değil sonoyuncuda sadece Rush da yasak bed wars girdiğimde makro yasak sayılmıyo .d

fayuk_w

80+ Bronze
hangi program?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Ztn sunucunun sürümü 1.8.9 çoğu minigamede yasak değil makro sadece 15 cps ve üzerine geçince makro tespit edildi diyor ve makro kullanılmıyı peki 14 cps ye yükseltme için ne uapnalıyım

Makro yasak değil sonoyuncuda sadece Rush da yasak bed wars girdiğimde makro yasak sayılmıyo .d
Nasıl yasak değil sonoyuncu desteğe sorsana bir sen.

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fayuk_w

80+ Bronze
Program kullanmıyorum mouse üzerinde makro tuşu var zaten onla oynuyorum ve 10 cps alıyorum

O yüzden herkes makro kullanıyo değilmi?
bende de 10 cps oluyo max 3 tıklama tuşu dimi?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Program kullanmıyorum mouse üzerinde makro tuşu var zaten onla oynuyorum ve 10 cps alıyorum

O yüzden herkes makro kullanıyo değilmi?
Tamam yazıcam şimdi desteğe bakalım kim haklıymış.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

knk butterfly olarak tıklayabilirsin ben butterfly ile 19cps yapıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom