Arkadaşlar Minecraftda bir sunucuda manuel olarak tıkladığında 9 cps alıyorum ama makro ile maks 10 cps alıyorum bunu nasıl yükseltebilirim mouse markası everest sgm-x7
Bazı minigamelarde makro serbest ama Rush denilen minigamede yasak ztn kullansan bile olmuyo kitleniyo macro tuşuHile için destek mi istiyorsun?
Makro son sürümlerde yapılamıyor diye biliyorum makro kullanılmasını istemeyen server zaten kendisini üst sürümlere adapte ederdi ondan dolayı hile sayılacağını pek sanmıyorumHile için destek mi istiyorsun?
Craftrise ve Sonoyuncuya bak makro yasak.Makro son sürümlerde yapılamıyor diye biliyorum makro kullanılmasını istemeyen server zaten kendisini üst sürümlere adapte ederdi ondan dolayı hile sayılacağını pek sanmıyorum
Ztn sunucunun sürümü 1.8.9 çoğu minigamede yasak değil makro sadece 15 cps ve üzerine geçince makro tespit edildi diyor ve makro kullanılmıyı peki 14 cps ye yükseltme için ne uapnalıyımMakro son sürümlerde yapılamıyor diye biliyorum makro kullanılmasını istemeyen server zaten kendisini üst sürümlere adapte ederdi ondan dolayı hile sayılacağını pek sanmıyorum
Makro yasak değil sonoyuncuda sadece Rush da yasak bed wars girdiğimde makro yasak sayılmıyo .dCraftrise ve Sonoyuncuya bak makro yasak.
ve makro kullanılmasını tavsiye etmen aimini geliştirmen yeterli.
hangi program?Arkadaşlar Minecraftda bir sunucuda manuel olarak tıkladığında 9 cps alıyorum ama makro ile maks 10 cps alıyorum bunu nasıl yükseltebilirim mouse markası everest sgm-x7
Nasıl yasak değil sonoyuncu desteğe sorsana bir sen.Ztn sunucunun sürümü 1.8.9 çoğu minigamede yasak değil makro sadece 15 cps ve üzerine geçince makro tespit edildi diyor ve makro kullanılmıyı peki 14 cps ye yükseltme için ne uapnalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Makro yasak değil sonoyuncuda sadece Rush da yasak bed wars girdiğimde makro yasak sayılmıyo .d
Program kullanmıyorum mouse üzerinde makro tuşu var zaten onla oynuyorum ve 10 cps alıyorumhangi program?
O yüzden herkes makro kullanıyo değilmi?Nasıl yasak değil sonoyuncu desteğe sorsana bir sen.
bende de 10 cps oluyo max 3 tıklama tuşu dimi?Program kullanmıyorum mouse üzerinde makro tuşu var zaten onla oynuyorum ve 10 cps alıyorum
O yüzden herkes makro kullanıyo değilmi?
Tamam yazıcam şimdi desteğe bakalım kim haklıymış.Program kullanmıyorum mouse üzerinde makro tuşu var zaten onla oynuyorum ve 10 cps alıyorum
O yüzden herkes makro kullanıyo değilmi?
Evetbende de 10 cps oluyo max 3 tıklama tuşu dimi?
knk butterfly olarak tıklayabilirsin ben butterfly ile 19cps yapıyorumZtn sunucunun sürümü 1.8.9 çoğu minigamede yasak değil makro sadece 15 cps ve üzerine geçince makro tespit edildi diyor ve makro kullanılmıyı peki 14 cps ye yükseltme için ne uapnalıyım
Makro yasak değil sonoyuncuda sadece Rush da yasak bed wars girdiğimde makro yasak sayılmıyo .d