Yardım Minecraft Dahili ekran kartını kullanma sorunu.

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130
Beyler minecraft dahili ekran kartını kullanıyor bunu nasıl harici ekran kartına çeviririm?

şu videoyu denedim fakat olmadı.

grafik ayarları > minecraft > seçenekler > yüksek performans > kaydet. bitti.
ben başka yol bilmiyorum bra

zaten öyle ama olmuyor
aynn videoda yazdığımı yapıyormuş zaten k.b

Gelişmiş sistem ayarları > Donanım > Aygıt Yöneticisi > ekran kartları > harici ekran kartı > Yüksek performans. bide bunu dene

Masaistü sağ tık nvdıa denetim masası ondan sonra oradan javayı seçin yüksek performanslı nvdia işlemcisi yapın sorun kesin çözülecek tir

aynn videoda yazdığımı yapıyormuş zaten k.b

Gelişmiş sistem ayarları > Donanım > Aygıt Yöneticisi > ekran kartları > harici ekran kartı > Yüksek performans. bide bunu dene
1732211433101.png

ekran kartı bölümü nerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masaistü sağ tık nvdıa denetim masası ondan sonra oradan javayı seçin yüksek performanslı nvdia işlemcisi yapın sorun kesin çözülecek tir
denetim masasında java nerde?

Alıntıyı görüntüle
ekran kartı bölümü nerde

denetim masasında java nerde?
3d ayarların yönetilmeyi varya hocam solda oraya girin

Ondan sonra önünüze gelen sekmede program ayarları var basın oraya sonra osan programların arasın open jdk olanı seçin sonra orada ley yazması lazım yüksek performanslı nvdia işlemcisi okeyleyip çıkın kesin olması lazım

3d ayarların yönetilmeyi varya hocam solda oraya girin

Ondan sonra önünüze gelen sekmede program ayarları var basın oraya sonra osan programların arasın open jdk olanı seçin sonra orada ley yazması lazım yüksek performanslı nvdia işlemcisi okeyleyip çıkın kesin olması lazım
open jdk bulunmuyor sadece minecraft launcher var onlada olmuyor. Viseo çekip atabilirmişsin?

@Emre Zengin varmıdır hocam bu konuyla ilgili bilginiz?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri