Kratos2008
80+ Silver
Dahası
dışarıyı göremiyon ama onlardan bence kotu olmusEtraf zaten öyleydi. Tam erkan zaten oyun.
dışarıyı göremiyon ama onlardan bence kotu olmusEtraf zaten öyleydi. Tam erkan zaten oyun.
benim icin yıldırım savar yaparmısın evin catısına kazadan korunursunBilerek yaptım. içine buildler yapıcam.
Şimşek heryeri yakıyor. Bir gün eve gelcek korkuyorum. Net yapıcambenim icin yıldırım savar yaparmısın evin catısına kazadan korunursun
kral bu modları nası kurdun banada öğretirmisin bide tl legacy iyi mi?Şimşek heryeri yakıyor. Bir gün eve gelcek korkuyorum. Net yapıcam
Tlegacy iyi bütün srümler var. Forge 1.16.5 ile oynuyorum sürüme uygun indiirsen çalışır.kral bu modları nası kurdun banada öğretirmisin bide TL legacy iyi mi?
indirince nereye atıcam direk çalışmıyordur herhalde birde forge vs olması ne farkediyor release falan bide sen sunucuyamı kurdun tekliyemiTlegacy iyi bütün srümler var. Forge 1.16.5 ile oynuyorum sürüme uygun indiirsen çalışır.
Sunucu olarak kuramadım ben. 1.16.5 Forge indir kur. dosya klasörlerinin içinde 'mods' adlı klasöre modları atıcaksın. Vanilla optfine vb. sürümlerde modlar çalışmaz. 1.16.5 Forge ile oyunu açıp tekli oyuncuda oynayabilirsin.indirince nereye atıcam direk çalışmıyordur herhalde birde forge vs olması ne farkediyor release falan bide sen sunucuyamı kurdun tekliyemi
Googlede çıkıyor olması lazım.TL legacy nerden indirdin kral sen kendi sitesinde indirilemiyor diyo
TL legacy nerden indirdin kral sen kendi sitesinde indirilemiyor diyo
İndirilmiyor size mcyi atsammı acaba direk link olarak ? yada dosya olarakGooglede çıkıyor olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Minecraft için Legacy Launcher indir
Kararlı, hızlı, güvenli ve yine de özelleştirilebilir Minecraft: Java Edition başlatıcısını ücretsiz indirinllaun.ch
bizim max bilgi agalarla1.16.5 de paratoner yok