Neler Yeni

Minecraft gerçekci dokularla oynayan var mı? Nasıl yükleniyor?

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Bunu yaptım ama değişen bir şey olmadı. Sadece sürüm v1.18.10.27 beta oldu. Hala indirdiğim pack'leri nasıl ekleyeceğimi bulamıyorum.
Pack indirmeniz gerekmiyor. Ray Tracingi ayarlardan açabiliyor olmanız lazım. Ekran Kartımı mininge koymamış olsaydım daha çok yardımda bulunabilirdim. Bende dediğim şeyleri yaptıktan sonra Ray Tracing kısmı açıldı. Aktif ettikten sonra Minecraftın mağazasından indirdiğim RTX maplere girdiğim zaman otomatik RTX açık geliyor. Hatta önceden açtığım bir konu vardı atıyorum buraya.
Bu konuda ilk başta açılmadı bende o kısım. Ekran Kartının Driverını güncelledikten sonra geldi, ama sizde bu şekilde değil, ayarlarda Ray Tracing kısmı yok direk.

Marimera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Boğaç gurur
Pack indirmeniz gerekmiyor. Ray Tracingi ayarlardan açabiliyor olmanız lazım. Ekran Kartımı mininge koymamış olsaydım daha çok yardımda bulunabilirdim. Bende dediğim şeyleri yaptıktan sonra Ray Tracing kısmı açıldı. Aktif ettikten sonra Minecraftın mağazasından indirdiğim RTX maplere girdiğim zaman otomatik RTX açık geliyor. Hatta önceden açtığım bir konu vardı atıyorum buraya.
Bu konuda ilk başta açılmadı bende o kısım. Ekran Kartının Driverını güncelledikten sonra geldi, ama sizde bu şekilde değil, ayarlarda Ray Tracing kısmı yok direk.
Ben rtx özelliğini açmayı istemiyorum. O zaten oluyor. Rtx kısmında sorum yok. Ben çevre dokuların gerçekçi görüldüğü texture pack'lerin yüklenmesini soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,958
Üyeler
168,222
Son üye
Xakyy
Top Bottom