Akagami no shanks
80+ Bronze
Ayarlardan rtxi açmanız gerek
Rtx'i açıyorum zaten. Rtx kısmında sıkıntı yok. Ben çevre dokularının daha gerçekçi gözükmesini istiyorum. Kumların, taşların vs yüzey dokularının daha gerçekci olması gibi.Ayarlardan rtxi açmanız gerek
Extra texture pack kurabilirsiniz.Rtx'i açıyorum zaten. Rtx kısmında sıkıntı yok. Ben çevre dokularının daha gerçekçi gözükmesini istiyorum. Kumların, taşların vs yüzey dokularının daha gerçekci olması gibi.
Texture pack'leri nasıl kuruyoruz. İndirdim, internette izlediğim kadarıyla dosyalardan seçmek gerekiyor ama bende öyle bir seçenek yok.Extra texture pack kurabilirsiniz.
Texture pack'leri nasıl kuruyoruz. İndirdim, internette izlediğim kadarıyla dosyalardan seçmek gerekiyor ama bende öyle bir seçenek yok.
O konunuzu okudum ama ayarlara girince bende kaynak paketleri diye bir seçenek çıkmıyor. Global kaynaklar diye bir seçenek var. Ona tıkladığımda da klasör açmakla alakalı bir seçenek çıkmıyor karşıma. Daha fazla paket al seçeneğini seçersem de doğrudan markete yönlendiriyor. Acaba o klasörü açma seçeneğini nasıl bulabilirim?Rehber - Minecraft'a texture pack nasıl yüklenir?
Herkese merhaba,bu rehberimde Minecraft'a texture pack yüklemeyi göstereceğim. Öncelikle oynadığınız Minecraft sürümüne uygun bir texture pack indirmelisiniz.Ben 1.8.9 sürümüne uygun olarak indireceğim. Örnek packler; http://www.mediafire.com/file/tamqkk7e62evnq7/samfault.zip/file...forum.donanimarsivi.com
Burada anlattım.
Ray Tracking le oynuyorum ben Javada shaderlar kurulu tabi güçlü ekran kartın varsaİnternette minecraft'ı gerçekci dokularla oynayanları görüyorum. Acaba bunu nasıl yapabilirim. Rtx özellikli harita indirdim marketten ama markette indirebileceğim gerçekci dokular bulamadım.
Hocam Win10 sürümünde oynadığınız için olabilir.O konunuzu okudum ama ayarlara girince bende kaynak paketleri diye bir seçenek çıkmıyor. Global kaynaklar diye bir seçenek var. Ona tıkladığımda da klasör açmakla alakalı bir seçenek çıkmıyor karşıma. Daha fazla paket al seçeneğini seçersem de doğrudan markete yönlendiriyor. Acaba o klasörü açma seçeneğini nasıl bulabilirim?
Benim sürümüm v1.18.2 bu arada
Hemen deniyorum bunu. Teşekkürler.İlk önce Xbox Insider Hub indirmeniz lazım Microsoft Store'dan. Oturum açtıktan sonra Ön İzlemelere tıklayın.
Burdan Minecraftı seçip Katıl diyin. Microsoft Store update yapıcak Minecrafta ondan sonra oynayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Siz hangi sürümde oynuyorsunuz?Hocam Win10 sürümünde oynadığınız için olabilir.
Java.Hemen deniyorum bunu. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz hangi sürümde oynuyorsunuz?
Bunu yaptım ama değişen bir şey olmadı. Sadece sürüm v1.18.10.27 beta oldu. Hala indirdiğim pack'leri nasıl ekleyeceğimi bulamıyorum.İlk önce Xbox Insider Hub indirmeniz lazım Microsoft Store'dan. Oturum açtıktan sonra Ön İzlemelere tıklayın.
Burdan Minecraftı seçip Katıl diyin. Microsoft Store update yapıcak Minecrafta ondan sonra oynayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle