Neler Yeni

Çözüldü✓ Minecraft girdikten sonra pcnin içinden gelen ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
Merhaba arkadaşlar bugün yeni pc aldım kurulumunu yaptım 4 5 saat sonra minecraft oynamak istedim ve shaderlı kurdum shadersiz bi ses yoktu ama shaderlu oynamak istediğimde soğutmanın ordan garip ince bi ses geliyor bu ses de oyunda ne yapıyorsam ona göre yükseliyor yani zoom yapıyorum azcık da olsa artıyor gibi yardım ederseniz sevinirim

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bahsettiğiniz ses CW yani coilwhine denen genelde ekran kartındaki bobinlerden gelen (bazen PSU veya çok nadir olmakla birlikte anakarttan gelebiliyor) bir ses. Bi çözümü yok aşırı rahatsız edici değilse garantiye de göndersen red yersin. Bu ses aşırı yüksek FPS olduğu zaman gelebiliyor V-Sync ayarını açarak bunun önüne geçebilirsin ki minecraft'ı bu şekilde oynamanı öneririm daha akıcı oluyor. Bazen de ekran kartı zorlandığı zaman yani yüksek akım çektiği zaman bu ses gelebiliyor ona yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahsettiğiniz ses CW yani coilwhine denen genelde ekran kartındaki bobinlerden gelen (bazen PSU veya çok nadir olmakla birlikte anakarttan gelebiliyor) bir ses. Bi çözümü yok aşırı rahatsız edici değilse garantiye de göndersen red yersin. Bu ses aşırı yüksek FPS olduğu zaman gelebiliyor V-Sync ayarını açarak bunun önüne geçebilirsin ki minecraft'ı bu şekilde oynamanı öneririm daha akıcı oluyor. Bazen de ekran kartı zorlandığı zaman yani yüksek akım çektiği zaman bu ses gelebiliyor ona yapacak bir şey yok.
ekran kartına bi sıkıntısı yok yani demi ve soğutucudan da gelmiyor demi

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhaba arkadaşlar bugün yeni pc aldım kurulumunu yaptım 4 5 saat sonra minecraft oynamak istedim ve shaderlı kurdum shadersiz bi ses yoktu ama shaderlu oynamak istediğimde soğutmanın ordan garip ince bi ses geliyor bu ses de oyunda ne yapıyorsam ona göre yükseliyor yani zoom yapıyorum azcık da olsa artıyor gibi yardım ederseniz sevinirim
Yani nasıl bir ses olduğunu bilmediğimiz için 2 Olasılık var Ya arkadaşın Dediği gibi CW sesi kısaca şu direklerdeki kablolardan gelen Elektirik sesi gibi düşünebilirsin dediğin ses buna benziyor

Yada aşırı Yüksek Bir Shader pack Kurduğun İçin Ekran kartının Anasını Ağlatıyorsun aşırı ısınıyor ve fanları %100 çalıştırıyor buda fan sesinin yükselmesine ve bazı kartlarda dediğin gibi hafif ince bir vızıltı gelmesine sebep olabiliyor

Yani iki olasılıksa da Dediğin ses gelebilir normalde CW derdim ama Shader kurduktan sonra geliyor dediğin ivin dediğim gibi ekran kartınıda zorluyor olabilirsin

Top Bottom