Dostum belki beni banlarlar ama sana yardımcı olmak için söyleyeyim. Teknolojiyle ilgili sorunlarını technopat sosyale yazarsan daha iyi olur. Buradakiler biraz daha eğlenmek için bu forumda takılıyorlar gibi geldi bana.laptoba format attıktan sonra yükledim ve düşük fps veriyor şuanlık ayarlardan javayı yüksek yaptım nvidia denetim masasındanda yaptım ama halen aynı sorun var yardımcı olursanız sevinirim
Tamamdır teşekkürlerDostum belki beni banlarlar ama sana yardımcı olmak için söyleyeyim. Teknolojiyle ilgili sorunlarını technopat sosyale yazarsan daha iyi olur. Buradakiler biraz daha eğlenmek için bu forumda takılıyorlar gibi geldi bana.
windows aramasına grafik ayarları yaz. Sonrasında C program files java jawaw.exe yi bul. Onu seç ve yüksek grafik de. %100 çözülür.laptoba format attıktan sonra yükledim ve düşük fps veriyor şuanlık ayarlardan javayı yüksek yaptım nvidia denetim masasındanda yaptım ama halen aynı sorun var yardımcı olursanız sevinirim
Denedim aynı maalesefwindows aramasına grafik ayarları yaz. Sonrasında C program files java jawaw.exe yi bul. Onu seç ve yüksek grafik de. %100 çözülür.
Tlauncheri de ekle .minecraft klasöründen, jawaw exe yi deDenedim aynı maalesef
deneyeyim bi hocamTlauncheri de ekle .minecraft klasöründen, jawaw exe yi de
Minecraftı çalıştır, hangi program üstünden açıyorsa minecraftı onu ekle o grafikk kısmına.deneyeyim bi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam craftrise için nasıl olacak bilginiz var mı
tamamdır deneyim hemen hocam dönüş yaparımMinecraftı çalıştır, hangi program üstünden açıyorsa minecraftı onu ekle o grafikk kısmına.
Javanın bir sürümü bu. Minecraftı açmanızı sağlıyor.Alıntıyı görüntüle
@HmzaY hocam bu nedir bilginiz var mı
resim varda virüs falan mı
virüs olduğunu düşündüğümden sildim dün trojan yediğim için format atmıştım
Minecraft Java Edition dediniz ya, onu açmak için kullanılan yazılım uygulaması işte. Adını da oradan alıyor, "Java".Alıntıyı görüntüle
@HmzaY hocam bu nedir bilginiz var mı
resim varda virüs falan mı
virüs olduğunu düşündüğümden sildim dün trojan yediğim için format atmıştım