Ensar 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,367 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,150 İsim Ensar 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ekran görüntülerinde olduğu gibi haritanın bazı yerleri siyah gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar ekran görüntülerinde olduğu gibi haritanın bazı yerleri siyah gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Erda Yıldırım 80+ Gold Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 5,765 24 Şubat 2021 #2 Ensar yazmış: Arkadaşlar ekran görüntülerinde olduğu gibi haritanın bazı yerleri siyah gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... gölgeleri kapat detaylardan
Ensar yazmış: Arkadaşlar ekran görüntülerinde olduğu gibi haritanın bazı yerleri siyah gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... gölgeleri kapat detaylardan
Ensar 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,367 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,150 İsim Ensar 24 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Erda Yıldırım yazmış: gölgeleri kapat detaylardan Devamı için tıklayın... Gölge ayarı olarak sadece varlık gölgelerini bulabildim, onu da kapattım yine de düzelmedi.
Erda Yıldırım yazmış: gölgeleri kapat detaylardan Devamı için tıklayın... Gölge ayarı olarak sadece varlık gölgelerini bulabildim, onu da kapattım yine de düzelmedi.