MİNECRAFT JAVA VS MİNECRAFT WİNDOWS 10 PROBLEMS

Reaksiyon skoru
68
minecraft java edition yada win 10 edition alıcam ama javada online oynamak için para ödüyor muyuz win 10 da ödüyor muşuz bide win 10da arkadaşlarla oynama muhabeti var açıklaya bilirmisiniz onu arkadaşlarla online oynamak için para ödicez mi yoksa win 10 alıca direk oynayasbilcez mi win 10da onlinede paralı ya arkadaşlarla oynamak içinde paralıysa java alacam ama javada ücretsiz mi online bilmiyorum anlatırmısınız son olarak javada nasıl arkadaşlarla oynicaz?

İkiside paralı ama win daha pahalı sunucuyu aternostan ücretsiz açabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Hayır sen sunucu açamazsın hypixel gibi büyük sunucular var oralarda oynarsınız birlikte.
yani sadece java yı alıp sunucularda "online"bir şekilde oynayabiliyorum yanlış anlamamışım değil mi ekstra bir para ödemiyorum?

Windows 10 a hiç bulaşma javadan devam et

• Beğen
Reaksiyonlar: java
minecraft java edition yada win 10 edition alıcam ama javada online oynamak için para ödüyor muyuz win 10 da ödüyor muşuz bide win 10da arkadaşlarla oynama muhabeti var açıklaya bilirmisiniz onu arkadaşlarla online oynamak için para ödicez mi yoksa win 10 alıca direk oynayasbilcez mi win 10da onlinede paralı ya arkadaşlarla oynamak içinde paralıysa java alacam ama javada ücretsiz mi online bilmiyorum anlatırmısınız son olarak javada nasıl arkadaşlarla oynicaz?
Java Edition'da servera girmek için ücret ödemiyorsun.
Kesinlikle Java Edition al.
İkiside paralı ama win daha pahalı sunucuyu aternostan ücretsiz açabilirsin.
Java Edition en pahalı olanı.

Hortlatmak gibi olmasın ama Win 10 edition al arkadaşlarınla oynamak için ya da online a girmek için para ödemek zorunda değilsin ama realms açıp 10 kişiye kadar kendi serverinizde ping sorunu olmadan oynayabilirsiniz aylık 23 tl. Java edition 240 TL Win 10 edition 74 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,898
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri