Minecraft kasıyor

baki6969

80+
Reaksiyon skoru
20
  • i5 4210u
  • GT 840m
  • 1TB hdd + 8 GBSSD Cache
  • 8 GB 1600 MHz RAM.
  • Windows 10 Pro 64Bit
Oyunda çok kasma oluyor en fazla 30-40 fps alıyorum böyle bir sistemde böyle bir oyunun kasması çok anormal değil mi?

Ayarlarda chunk yada chank dı galiba onu kısmayı dene bi.

Ekran Kartını Güncelle Harddiskinde Yer Aç Bilgisayardaki Boş Uygulamaları Sil Oda Olmazsa Minecraft Optifine Kur Öyle Oynarsın

Ekran Kartını Güncelle Harddiskinde Yer Aç Bilgisayardaki Boş Uygulamaları Sil Oda Olmazsa Minecraft Optifine Kur Öyle Oynarsın
Ben bu bilgisayara boşa para veriyorum galiba harddiskte yer aç ne ben bu bilgisayarı ilk aldıgımdada böyleydi
Post automatically merged:

Ayarlarda chunk yada chank dı galiba onu kısmayı dene bi.
chunklarım en fazla 7 zaten 7nin altına düşersem ben önümü göremem

Ekler

• Ekran Görüntüsü (30).webp
    Ekran Görüntüsü (30).webp
    280.9 KB · Hit: 108
Kardeşim oyunda yüklü mod varmı. Yoksa tüm ayarlarını Ekran Görüntüsü alıp bana atarmısın.

Evet sorun tahmin ettiğim gibi. Maks. Kare hızını en sona almalısın. Ve grafikleri falan da maks. a alabilirsin bilgisayarın gayet yeterli. Sorunun çözülüp çözülmediğini söylersen sevinirim.

Oyunun video kısmında chunk adı verilen bir ayar var. O ayarı 8 yaparsan performans artacaktır. Muhtemelen şu an o ayar yüksektir.

OptiFine kurun. Ayarlardan daha fazla ram vermeyi deneyin.

Ram miktarın 8 miş config havaya girip 7gb ram kodunu giribilirisin YouTube'da videoları var optifine kur FPS arttırır chunk 7 normal zaten grafikleri hızlı yap animasyonları kapat ekran kartını güncelle sorun devam etmez herhalde 👌🏼

Geri