Şekilleri korkunç değil. Yaratığın aniden gelmesi korkunç. Ve madende birçok yaratık olduğunu düşünün.Son çare oyunu tatlı bir görüntüde gösterebilecek bir doku paketi yükleyebilirsin.
İlki ölünce eşyalarının sende kalmasını sağlar diğeri ise creeper patlamalarının çevreye verdiği hasarı yok sayar. Canın gider ama evin yıkılmaz.Oyunu kolaya ya da barışçıla al. Oyunda şu iki komutu aç /gamerule keepinventory true ve /gamerule mobGriefing false
Çok teşekkür ederim böyle 2 gün yaptım, sonra sadece keepinventory yi kullanmaya başladım, şuan normal bir şekilde oynuyorum.Oyunu kolaya ya da barışçıla al. Oyunda şu iki komutu aç /gamerule keepinventory true ve /gamerule mobGriefing false
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlki ölünce eşyalarının sende kalmasını sağlar diğeri ise creeper patlamalarının çevreye verdiği hasarı yok sayar. Canın gider ama evin yıkılmaz.
16 yaşındayım hala korkuyorum madenden küçüklük tramvası galibaMinecraft'ta madene girince hep korkuyorum, madenden direkt çıkıyorum. Geceyi hep yatakla geçiriyorum. Game mod'dan full netherite zırh alma alışkanlığımı bırakamıyorum. Nasıl bu alışkanlıklardan kurtulabilirim?
büyüdüm arkama baktım ve gülmüyorumBüyüdüğün zaman arkana baktığında çok güleceksin
Oyunun sesini kısabilirsin, yaratıkları kapatabilirsin ne kadar hayata kalma olur bilmiyorum ama.Minecraft'ta madene girince hep korkuyorum, madenden direkt çıkıyorum. Geceyi hep yatakla geçiriyorum. Game mod'dan full netherite zırh alma alışkanlığımı bırakamıyorum. Nasıl bu alışkanlıklardan kurtulabilirim?
16 yaşındayım hala korkuyorum madenden küçüklük tramvası galiba
ben madene müzik açıp oyunu kısıp giriyorum
ama en önemlisi full bright texture packler var karanlık olunca bile etrafı sen aydınlık görüyorsun onları bir dene çok işine yarar
büyüdüm arkama baktım ve gülmüyorum
hala korkuyorum
21 yaşındayım ben hala korkuyorumHocam kac yasindasiniz, yani kucuk iseniz bu herkesin basina gelmistir herobrine konusu vesaire.
Minecraft i birakma sebebi bir cok kisinin bu.