herhangi bir hata almıyorum kısa yoluna çift tıkladığım zaman herhangi bir tepki vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten legacy kullanıyorum
Sizin söylediğinizi de yaptım gene olmadı artık monitörü tokatlayacaktım biraz saçma ama Tesadüfen Avasta girdim Avastın bildirimlerini sessize almışım sonra bir kere daha minecrafta girmeyi denedim Avast ''Tehditi engelledik'' diye bir yazı çıktı halbuki ben her minecrafta girdiğimde TLegacyı virüs olarak algılayıp oyuna sokmuyormuş Malwarebaytes ile taradım bişey çıkmadıRevo Uninstaller kullanarak önce Minecraft'ı daha sonra Java'yı sil, ardından Java'nın en son sürümünü yükle. Minecraft launcher programınıda indirdikten sonra tekrar dene.
Sizin söylediğinizi de yaptım gene olmadı artık monitörü tokatlayacaktım biraz saçma ama Tesadüfen Avasta girdim Avastın bildirimlerini sessize almışım sonra bir kere daha minecrafta girmeyi denedim Avast ''Tehditi engelledik'' diye bir yazı çıktı halbuki ben her minecrafta girdiğimde TLegacyı virüs olarak algılayıp oyuna sokmuyormuş Malwarebaytes ile taradım bişey çıkmadı
Sonuç olarak Arkadaşlar Avast kullanmayın
Avastı sildim çözüldüSorunun çözüldü mü?