Neler Yeni

Yardım Minecraft Launcher açılmıyor

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Efe
Arkadaşlar 2-3 tane daha launcher kurup indirdim işe yaramadı javayı silip geri yükledim olmadı sonra java 7yi kurdum yine açılmadı çözümü olan varsa söyleyebilir mi

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
premiumun yoksa tlegacy kullan. link

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dexes

80+ Bronze
herhangi bir hata almıyorum kısa yoluna çift tıkladığım zaman herhangi bir tepki vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten legacy kullanıyorum

Revo Uninstaller kullanarak önce Minecraft'ı daha sonra Java'yı sil, ardından Java'nın en son sürümünü yükle. Minecraft launcher programınıda indirdikten sonra tekrar dene.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Efe
Revo Uninstaller kullanarak önce Minecraft'ı daha sonra Java'yı sil, ardından Java'nın en son sürümünü yükle. Minecraft launcher programınıda indirdikten sonra tekrar dene.
Sizin söylediğinizi de yaptım gene olmadı artık monitörü tokatlayacaktım biraz saçma ama Tesadüfen Avasta girdim Avastın bildirimlerini sessize almışım sonra bir kere daha minecrafta girmeyi denedim Avast ''Tehditi engelledik'' diye bir yazı çıktı halbuki ben her minecrafta girdiğimde TLegacyı virüs olarak algılayıp oyuna sokmuyormuş Malwarebaytes ile taradım bişey çıkmadı

Sonuç olarak Arkadaşlar Avast kullanmayın

Dexes

80+ Bronze
Sizin söylediğinizi de yaptım gene olmadı artık monitörü tokatlayacaktım biraz saçma ama Tesadüfen Avasta girdim Avastın bildirimlerini sessize almışım sonra bir kere daha minecrafta girmeyi denedim Avast ''Tehditi engelledik'' diye bir yazı çıktı halbuki ben her minecrafta girdiğimde TLegacyı virüs olarak algılayıp oyuna sokmuyormuş Malwarebaytes ile taradım bişey çıkmadı

Sonuç olarak Arkadaşlar Avast kullanmayın

Sorunun çözüldü mü?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Efe
Top Bottom