Yardım Minecraft Launcher açılmıyor

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar 2-3 tane daha launcher kurup indirdim işe yaramadı javayı silip geri yükledim olmadı sonra java 7yi kurdum yine açılmadı çözümü olan varsa söyleyebilir mi

premiumun yoksa tlegacy kullan. link

herhangi bir hata almıyorum kısa yoluna çift tıkladığım zaman herhangi bir tepki vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten legacy kullanıyorum

Revo Uninstaller kullanarak önce Minecraft'ı daha sonra Java'yı sil, ardından Java'nın en son sürümünü yükle. Minecraft launcher programınıda indirdikten sonra tekrar dene.

Revo Uninstaller kullanarak önce Minecraft'ı daha sonra Java'yı sil, ardından Java'nın en son sürümünü yükle. Minecraft launcher programınıda indirdikten sonra tekrar dene.
Sizin söylediğinizi de yaptım gene olmadı artık monitörü tokatlayacaktım biraz saçma ama Tesadüfen Avasta girdim Avastın bildirimlerini sessize almışım sonra bir kere daha minecrafta girmeyi denedim Avast ''Tehditi engelledik'' diye bir yazı çıktı halbuki ben her minecrafta girdiğimde TLegacyı virüs olarak algılayıp oyuna sokmuyormuş Malwarebaytes ile taradım bişey çıkmadı

Sonuç olarak Arkadaşlar Avast kullanmayın

Sizin söylediğinizi de yaptım gene olmadı artık monitörü tokatlayacaktım biraz saçma ama Tesadüfen Avasta girdim Avastın bildirimlerini sessize almışım sonra bir kere daha minecrafta girmeyi denedim Avast ''Tehditi engelledik'' diye bir yazı çıktı halbuki ben her minecrafta girdiğimde TLegacyı virüs olarak algılayıp oyuna sokmuyormuş Malwarebaytes ile taradım bişey çıkmadı

Sonuç olarak Arkadaşlar Avast kullanmayın

Sorunun çözüldü mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri