Neler Yeni

Minecraft Mide Bulantısı Baş Dönmesi

louis bloom

80+ Silver
Çok saçma gelebilir konu ancak bugün minecraft aldım ve oynamaya başladım bilgisayarda. İnanilmaz derece de midem bulanıyor ve baş dönmesi yarattı. Oyunu bıraktım bi 10 dk ye normale döndüm tekrar giriyorum yine aynı bu oyun bi bende mi mide bulantısı yapıyor ? Görüntü ayarlarından falan mı kaynaklı

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Çok saçma gelebilir konu ancak bugün minecraft aldım ve oynamaya başladım bilgisayarda. İnanilmaz derece de midem bulanıyor ve baş dönmesi yarattı. Oyunu bıraktım bi 10 dk ye normale döndüm tekrar giriyorum yine aynı bu oyun bi bende mi mide bulantısı yapıyor ? Görüntü ayarlarından falan mı kaynaklı
Epilepsinin olma ihtimali var mı?

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epilepsinin olma ihtimali var mı?
epilepsi olmadığıma eminim ama oyunu oynayamayacak derecede baş dönmesi ve mide bulantısı yaratıyor ve bi tek minecraft oynarken oluyor saçma bi şekilde

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
epilepsi olmadığıma eminim ama oyunu oynayamayacak derecede baş dönmesi ve mide bulantısı yaratıyor ve bi tek minecraft oynarken oluyor saçma bi şekilde
Göz hassasiyetinin olma ihtimali var gözünde herhangi bir bozukluk var mı peki?

louis bloom

80+ Silver
Göz hassasiyetinin olma ihtimali var gözünde herhangi bir bozukluk var mı peki?
2.76 derece miyop 2 derece astigmat var normalde minecraft oynamam hep warzone oynarim ilk defa deneyim dedim aldim girdik bugun mide bulantisindan oynayamıyorum oyunu :D garip gerçekten arkadaşlar bahane üretiyorum sandı

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
2.76 derece miyop 2 derece astigmat var normalde minecraft oynamam hep warzone oynarim ilk defa deneyim dedim aldim girdik bugun mide bulantisindan oynayamıyorum oyunu :D garip gerçekten arkadaşlar bahane üretiyorum sandı
Bildiğim kadarıyla miyop yada astigmat böyle bir soruna yol açabiliyordu, aynısını yaşayan bir arkadaşım vardı onda da miyop yada astigmat bulunuyordu yüksek derece, bildiğim kadarıyla pek çözümü olan bisey değil düsük kalitede yüksek renk pixelli bir video izlesen de aynısı olur..

louis bloom

80+ Silver
Bildiğim kadarıyla miyop yada astigmat böyle bir soruna yol açabiliyordu, aynısını yaşayan bir arkadaşım vardı onda da miyop yada astigmat bulunuyordu yüksek derece, bildiğim kadarıyla pek çözümü olan bisey değil düsük kalitede yüksek renk pixelli bir video izlesen de aynısı olur..
Teşekkürler reis halende anlayamadım sorunu grafik ayarlarindan midir nedir.. sağlık olsun oynayamıyoruz oyunu mide bulantısından biraz araştırdım google da sanırım tek yaşayan da değilim

imcN4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ogulcan Basaran
Ayarlarla oyna ve tekrar dene, garipmis.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler reis halende anlayamadım sorunu grafik ayarlarindan midir nedir.. sağlık olsun oynayamıyoruz oyunu mide bulantısından biraz araştırdım google da sanırım tek yaşayan da değilim
Bende de aynisi Dying Light'da oluyordu.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Hocam çözümü yok muhtemelen :peeposad:

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Eğer renkler mide bulantısı tarzı şeyler yapıyorsa bazı oyunlarda renk körlüğü için renk seçenekleri mevcut minecraft ta var ise onu deneyebilirsin.

louis bloom

80+ Silver
Eğer renkler mide bulantısı tarzı şeyler yapıyorsa bazı oyunlarda renk körlüğü için renk seçenekleri mevcut minecraft ta var ise onu deneyebilirsin.
teşekkürler grafik ayarlarini deneyeceğim bi şimdi. oynanabilinecek gibi değil çünkü. görüş açısından dolayi olabilir diye düşünüyorum ama eminde değilim ilk defa bi oyunu oynayamama sebebim sistem değilde tamamen kendimle alakalı oldu

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam bende bu sorun hep oluyor doktorum beyin tümörün olabilir dedi daha önce denge testi falan yapmışlardı o yüzden MR çektirmemiştim şimdi baş dönmesi falanda başladı haftasonu gidiyom MR çektirmeye şans dileyin.
Sizde bi baktırın derim.
astigmat bende de var sağ gözümde tembellik görme kaybı vb. de var ama o tarz videolarda veya mc de hiç başıma gelmedi bu durum o yüzden tedbir almanızı öneririm.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Aynı sıkıntı bende de var. Half-Life 2, Serious Sam 3 ve 4, The Forest gibi oyunlarda da oluyor bende. Genelde soluk karanlık temalı yüksek fps li oyunlar midemi bulandırıyor.

Top Bottom