Neler Yeni

Serum Takıldıktan Sonra Neden Baş Dönmesi Mide Bulantısı Olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Büyük ihtimalle venofer uygulanmıştır serumun içine ondan kaynaklı baş dönmesi miğde bulantısı olabilir başkan.Venofer ile doz aşımı durumunda yada venoferin çok hızlı bir şekilde infüzyon yoluyla uygulanması halinde hipotansiyon baş ağrısı bulantı kusma gibi semptonlar ortaya çıkabilir.Dikkat et kendine başkan sağlık önemli.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam ölmedin dimi yaşıyon inşallah

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yok sıkıntı çıkmamıştır büyük ihtimal başkan içini rahat tut.
Hocam kötü tecrübeler yaşadım işi biraz makaraya vurdum ama rahmetli babam da baş ağrısı şikayeti ile hastaneye gitti serum takıp yolladılar. Diyalize girdi diyalizde kalbi durdu beyin kanaması geçirmiş dediler pıhtı varmış o patlamış. O şekilde kaybettik 4 tıl önce. Ben makaraya vurdum ama sağlık cidden çok önemli şakaya gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Hocam kötü tecrübeler yaşadım işi biraz makaraya vurdum ama rahmetli babam da baş ağrısı şikayeti ile hastaneye gitti serum takıp yolladılar. Diyalize girdi diyalizde kalbi durdu beyin kanaması geçirmiş dediler pıhtı varmış o patlamış. O şekilde kaybettik 4 tıl önce. Ben makaraya vurdum ama sağlık cidden çok önemli şakaya gelmiyor
Yapma ya Allah rahmet eylesin başkan.Canını sıkma ama mutlu gitmiştir.Sağlık şakaya gelmez başkan dediğim gibi tehlikle işler.Tekrardan Allah rahmet eylesin.Zor bir durum olmalı :(.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yapma ya Allah rahmet eylesin başkan.Canını sıkma ama mutlu gitmiştir.Sağlık şakaya gelmez başkan dediğim gibi tehlikle işler.Tekrardan Allah rahmet eylesin.Zor bir durum olmalı :(.
Sağolasın hocam ölenle ölünmüyor. Zamanla alışıyor insan. Yüzü nur gibiydi mutluydu o yüzden ben de üzülmemeye çalıştım zamanında. Zor oldu ama babam da ağlamamı istemezdi 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Sağolasın hocam ölenle ölünmüyor. Zamanla alışıyor insan. Yüzü nur gibiydi mutluydu o yüzden ben de üzülmemeye çalıştım zamanında. Zor oldu ama babam da ağlamamı istemezdi 🙂
Yapma ya bide mutluydu diyorsun çok kötü olmuş başkan :(.Anlayabileceğim bir his değil çok zor bi durum.Katılıyorum başkan geçmişi düşünmeye gerek yok babanda seninle gurur duyardı ve üzülmeni istemezdi kesinlikle.

Top Bottom