Neler Yeni

Minecraft Neden Kasıyor

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Dostlar selamlar bugun xbox pc game pass aldım mc oynamak ıcın buyuk bır hevesle mc yı ındırdım fakat kamerayı cevırırken felan acayıp kasıyor eskıdende bu sekılde kasıyodu belkı duzelmıstır dıye dusundum ama durum aynı pc ozellıklerımde ımzamdakı gıbı iyi şekılde su an yukledıgım surum Java 1.21.3 bundan mı kaynaklı yoksa oyun ıcı yapmam gereken bırseyler var dostlar yardım edersenız cok sevınırım

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yusuf Karayer
Dostlar selamlar bugun xbox pc game pass aldım mc oynamak ıcın buyuk bır hevesle mc yı ındırdım fakat kamerayı cevırırken felan acayıp kasıyor eskıdende bu sekılde kasıyodu belkı duzelmıstır dıye dusundum ama durum aynı pc ozellıklerımde ımzamdakı gıbı iyi şekılde su an yukledıgım surum Java 1.21.3 bundan mı kaynaklı yoksa oyun ıcı yapmam gereken bırseyler var dostlar yardım edersenız cok sevınırım
Sisteminde neden kasıyor bilmiyorum fakat, Minecraft neredeyse en kötü optimizasyona sahip oyunlardan biridir bu yüzden olabilir ayarları kısmayı deneyin.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sisteminde neden kasıyor bilmiyorum fakat, Minecraft neredeyse en kötü optimizasyona sahip oyunlardan biridir bu yüzden olabilir ayarları kısmayı deneyin.
Evet optimizasyonu berbat ama öyle bir sistemde kasması mümkün değil. Milattan önce kalma bilgisayarlar bile oynatıyor

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yusuf Karayer
Evet optimizasyonu berbat ama öyle bir sistemde kasması mümkün değil. Milattan önce kalma bilgisayarlar bile oynatıyor
Başta dedim neden kasıyor bilmiyorum diye ama cidden oynatması lazım düzgünce.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyun Türkçe mi bilmiyorum ama ayarlarda "Maks. Kare Hızı" olması lazım onu full'e çek. Chunk ayarı 16'dan yüksek olmasın, simülasyon uzaklığı ayarı 8 Chunk geçmesin. Optifine veya sodium kur.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
umut şahin
büyük bir ihtimalle yüklenen chunklarla ilgilidir onu biraz düşür çözülecektir

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun Türkçe mi bilmiyorum ama ayarlarda "Maks. Kare Hızı" olması lazım onu full'e çek. Chunk ayarı 16'dan yüksek olmasın, simülasyon uzaklığı ayarı 8 Chunk geçmesin. Optifine veya sodium kur.
optıfıne ve sodıum deıgınız seyler nedır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük bir ihtimalle yüklenen chunklarla ilgilidir onu biraz düşür çözülecektir
o ne oluyor hocam :D

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
umut şahin
optıfıne ve sodıum deıgınız seyler nedır hocam

o ne oluyor hocam :D
daha uzaktaki alanları yüklüyor bu da sisteminize yük binmesi demek ve bu yüzden oluyor olabilir peki sistem özellikleriniz nedir acaba

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ares Blackrosa
Java olduğuna emin misin yüklediğin sürümün?

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Java olduğuna emin misin yüklediğin sürümün?
evet

daha uzaktaki alanları yüklüyor bu da sisteminize yük binmesi demek ve bu yüzden oluyor olabilir peki sistem özellikleriniz nedir acaba
rx7600 ryzen 5600 16 ram duz dunya yaratıcıda akıcı sekılde 500 fps alıyorum fakat hayatta kalmaya gecınce kasmalar acayıp sekılde baslıyor fps 300 arası takılmasına ragmen oyun oynanmıcak hale gelıyor

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
umut şahin
evet

rx7600 ryzen 5600 16 ram duz dunya yaratıcıda akıcı sekılde 500 fps alıyorum fakat hayatta kalmaya gecınce kasmalar acayıp sekılde baslıyor fps 300 arası takılmasına ragmen oyun oynanmıcak hale gelıyor
anladım bir şey diyemem sistemin zayıf diye düşünmüştüm

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Vsync-dan olabilirmi? Oyunda render uzakligi ile simulasyon uzakligi ayarlari ayri onlara bir goz at

Top Bottom