Yardım Minecraft one block server nasıl açılır?

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
agalar sunucu açabiliyorum normal mc ama one block bir türlü açamadım yt de de çok eski videolar vardı bilen birisi varsa 2dk açmama yardımcı olabilirmi one block sv si

agalar sunucu açabiliyorum normal mc ama one block bir türlü açamadım yt de de çok eski videolar vardı bilen birisi varsa 2dk açmama yardımcı olabilirmi one block sv si
Nasıl acamiyorsunuz? Serveri nerden kuruyorsunuz pc mi aternos mu

Nasıl acamiyorsunuz? Serveri nerden kuruyorsunuz pc mi aternos mu
aternostan normal sv kurup pc den girebiliyorum ama one block nasıl kurulduğunu bilmiyorum onun için acamıyorum yt dede bulamadım yeni video çoğunu denedim olmadı

aternostan normal sv kurup pc den girebiliyorum ama one block nasıl kurulduğunu bilmiyorum onun için acamıyorum yt dede bulamadım yeni video çoğunu denedim olmadı
Kanki one block haritası indir direkt dünyalar kısmından yükle, eskisini sil ama. Ondan sonra serveri ac gir oyuna o kadar. Haritasını mı bulamadin sen?

Kanki one block haritası indir direkt dünyalar kısmından yükle, eskisini sil ama. Ondan sonra serveri ac gir oyuna o kadar. Haritasını mı bulamadin sen?
Yok ben direk nasıl kurulur diye arattım eklenti fln ekle diyor ekledim olmadı reis şimdi napcam tam anlamadım eski dünyayı nasi silcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde haritayı nerden indireceğim? sürüm 1.20.4

Son düzenleme:
Yok ben direk nasıl kurulur diye arattım eklenti fln ekle diyor ekledim olmadı reis şimdi napcam tam anlamadım eski dünyayı nasi silcem

birde haritayı nerden indireceğim? sürüm 1.20.4
Kanka eski haritadir yeni sürümünü bulamazsin biri yapmadiysa eskisiyle oynaman lazim

Bi bakayım senin dediğin one block skyblock değilmi?

https://ijaminecraft.com/map/oneblock/

1.16.4 sürümü varmış bu haritayı indirip, aternosta dünya kısmından dünya varsa silip bunu yukleyeceksin eklentiye gerek yok
oldu sağol ama bloğun üstünde durup kırdığım zaman aşşağıya düşüyorum blok geç çıkıyor napmam gerek

Geri