Minecraft oynarken görüntü bozulması

umutayvaz

80+
Reaksiyon skoru
39
minecraft ta koşarken görüntü bozuluyor otlar nesneler kıpırdıyor gibi oluyor ghosting gibi monitörüm bu

açık ama farketmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ufo test atsam anlarmısın ghosting varmı yokmu diye
Anlarım az buçuk olmadı forumdaki diğer kişilerde bakarda sadece minecraftta mı oluyor yoksa her oyundam mı

Anlarım az buçuk olmadı forumdaki diğer kişilerde bakarda sadece minecraftta mı oluyor yoksa her oyundam mı
Birde monitörü yeni mi aldın

bu

Birde monitörü yeni mi aldın

Ekler

• 983bc0c8-5c40-4cc6-b849-3d8a8eadffdb.jpeg
    983bc0c8-5c40-4cc6-b849-3d8a8eadffdb.jpeg
    335.7 KB · Hit: 27
Azaltabilirmiyiz
Onun detayını pek bilmiyorum hocam ben ghosting sorunu diye yeni bir konu açarsanız başka arkadaşlar yardımcı olabilir

Azaltabilirmiyiz

uzak nesneler bozuk yakın güzelama
Uzak yakin işi monitörden dolayı değil hocam Minecrafttan dolayı öyle sanırım similasyon chunkı ile ilgili sunucuda oynuyorsanda adamların ayarladığı gibi görürsün

Onun detayını pek bilmiyorum hocam ben ghosting sorunu diye yeni bir konu açarsanız başka arkadaşlar yardımcı olabilir

Uzak yakin işi monitörden dolayı değil hocam Minecrafttan dolayı öyle sanırım similasyon chunkı ile ilgili sunucuda oynuyorsanda adamların ayarladığı gibi görürsün
sunucu değil bazen pestede oluyor oyuncuların arkasında gölge izi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,666
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri