DaffyGraphic
80+ Silver
Merhaba arkadaşlar.Bir soru sormak istedim şu minecraft demir premium generatörler güvenilirmidir sizce ? Herhangi bir sorun çıkarmı ?
Birde bunlara para mı vereceksin?!?! sakın sakın sakın ve sakınMerhaba arkadaşlar.Bir soru sormak istedim şu minecraft demir premium generatörler güvenilirmidir sizce ? Herhangi bir sorun çıkarmı ?
Para vermicem bedava generatörleri diyorumBirde bunlara para mı vereceksin?!?! sakın sakın sakın ve sakın
böylede yapabilirsiniz ama elinizde patlama şansı var en doğru olanı e posta değişen almak o zaman hesap tamamiyle sizin olurBildiğim kadarıyla değil.
Önerim güvenilir sitelerden 10-15 TL ye şifresi falan değişebilen premium almanız.
1 Yıl önce aldım hala kullanıyorum.
bir hesabı 20 kişiye verdikleri için anca singleplayer oynarsınPara vermicem bedava generatörleri diyorum
Hocam bedava generatörleri diyorum yalnış anladınız sizböylede yapabilirsiniz ama elinizde patlama şansı var en doğru olanı e posta değişen almak o zaman hesap tamamiyle sizin olur
He tm anladım güvenilir mi? sizce girerim ara sıra hypixel girerse girmezde bir ihtimalböylede yapabilirsiniz ama elinizde patlama şansı var en doğru olanı e posta değişen almak o zaman hesap tamamiyle sizin olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir hesabı 20 kişiye verdikleri için anca singleplayer oynarsın
yane ben zamanında almışlığım var dikkatli olup alabilirsin o zaman sayfada her yere tıklama bişe inmesin sonraHocam bedava generatörleri diyorum yalnış anladınız siz
Mesaj otomatik birleştirildi:
He tm anladım güvenilir mi? sizce girerim ara sıra hypixel girerse girmezde bir ihtimal
yok antivirüs falan kullanıyomda bilmediğim yerlere tılamıyom ztnyane ben zamanında almışlığım var dikkatli olup alabilirsin o zaman sayfada her yere tıklama bişe inmesin sonra![]()
bende zamanında denemiştim hepsi banlı hesaplar serverlardan hiç girme boş verMerhaba arkadaşlar.Bir soru sormak istedim şu minecraft demir premium generatörler güvenilirmidir sizce ? Herhangi bir sorun çıkarmı ?
Bende bir deniyim bakıyımbende zamanında denemiştim hepsi banlı hesaplar serverlardan hiç girme boş ver
Ne olabilir sizce ?Gerçeği ücretli olan ve senin ücretsiz yapacağın bir şey hiçbir zaman güvenilir değildir.
Dmden falan söylermisiniz ? kalkmadıysaBildiğim bi generator vardı 3 yıl önce hep girerdim onun dışında güvenilir tanımıyorum gidipte ücretsiz premium vermezler.