YigitE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
İsmini hatırlasam söylerdim üzerinden 3 yıl geçti Premium aldığım için 1 harfini bile unutmuşumDmden falan söylermisiniz ? kalkmadıysa
İsmini hatırlasam söylerdim üzerinden 3 yıl geçti Premium aldığım için 1 harfini bile unutmuşumDmden falan söylermisiniz ? kalkmadıysa
Yok hocam ben uygulama indirmiyorumUygulamasını diyorsan virüs garanti vardır.
Hocam elimde patlamasından korkuyorumBedava generatorlerin %90 ında ya çalışmayan yada önemli serverlardan banlı bir hesap geliyor.
O tür siteler reklamları geçerek çalışıyor onlara para kazandıracağınıza dediğim gibi 10-15 TL gibi küçük bir miktar ödeyin rahat edersiniz.
Bakın güvenilir site olursa ve canlı destekli bir site ise diyelim yanlış çıktı hemen canlı desteklerine yazıp değiştirebilirsiniz ki yanlış yada hatalı verme ihtimalleri çok düşük ben ve arkadaşlarım bir yerden almıştık ve hala daha kullanmaktayız.Yok hocam ben uygulama indirmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam elimde patlamasından korkuyorum
Git 10 tl ye hesap al böyle boş şeylrle uğraşma.Merhaba arkadaşlar.Bir soru sormak istedim şu minecraft demir premium generatörler güvenilirmidir sizce ? Herhangi bir sorun çıkarmı ?