Minecraft Premium Generatorler güvenilir mi? ?

DaffyGraphic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,491
Merhaba arkadaşlar.Bir soru sormak istedim şu minecraft demir premium generatörler güvenilirmidir sizce ? Herhangi bir sorun çıkarmı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt
Bildiğim kadarıyla değil.
Önerim güvenilir sitelerden 10-15 TL ye şifresi falan değişebilen premium almanız.
1 Yıl önce aldım hala kullanıyorum.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar.Bir soru sormak istedim şu minecraft demir premium generatörler güvenilirmidir sizce ? Herhangi bir sorun çıkarmı ?
Birde bunlara para mı vereceksin?!?! sakın sakın sakın ve sakın

Bildiğim kadarıyla değil.
Önerim güvenilir sitelerden 10-15 TL ye şifresi falan değişebilen premium almanız.
1 Yıl önce aldım hala kullanıyorum.
böylede yapabilirsiniz ama elinizde patlama şansı var en doğru olanı e posta değişen almak o zaman hesap tamamiyle sizin olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para vermicem bedava generatörleri diyorum
bir hesabı 20 kişiye verdikleri için anca singleplayer oynarsın

böylede yapabilirsiniz ama elinizde patlama şansı var en doğru olanı e posta değişen almak o zaman hesap tamamiyle sizin olur
Hocam bedava generatörleri diyorum yalnış anladınız siz

bir hesabı 20 kişiye verdikleri için anca singleplayer oynarsın
He tm anladım güvenilir mi? sizce girerim ara sıra hypixel girerse girmezde bir ihtimal

• Beğen
Hocam bedava generatörleri diyorum yalnış anladınız siz

He tm anladım güvenilir mi? sizce girerim ara sıra hypixel girerse girmezde bir ihtimal
yane ben zamanında almışlığım var dikkatli olup alabilirsin o zaman sayfada her yere tıklama bişe inmesin sonra :D

yane ben zamanında almışlığım var dikkatli olup alabilirsin o zaman sayfada her yere tıklama bişe inmesin sonra :D
yok antivirüs falan kullanıyomda bilmediğim yerlere tılamıyom ztn

• Beğen
bende zamanında denemiştim hepsi banlı hesaplar serverlardan hiç girme boş ver

Gerçeği ücretli olan ve senin ücretsiz yapacağın bir şey hiçbir zaman güvenilir değildir.

• Muhteşem
Bildiğim bi generator vardı 3 yıl önce hep girerdim onun dışında güvenilir tanımıyorum gidipte ücretsiz premium vermezler.

Geri