hocam aldınız mı? aldıysanız hangi siteden aldınız?Orjinal minecraft 1200 tl olmuş. Arkadaşlarla 3 5 gün hypixel giricez. Ondan dolayı bir süre götürebilecek minecraft premium sitesi ònerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
itemsatışdan aldım fakat hemen ban yedi. eskiden hesap verirlerdi şimdi gamepass sistemi üzerinden tek hesap veriyorlar, giremedik. Saçma sapan bir sistem. itemsatışdan almayınhocam aldınız mı? aldıysanız hangi siteden aldınız?
hocam sıkıntı hesap yeni olduğundan minecrafta girebiliyoruz fakat isim seçmemizi sitiyor. isim yazıp enterlayınca da hata veriyor oyuna sahip değilsiniz tarzı.hocam itemsatıştan xbox game pass kodu ve kendiniz yeni hesap açıp o gamespass kodunuzu yeni hesaba aktif edin böylece gamepass ile yep yeni minecraft hesabınız olur baska kimse erişemez diğer türlü ordan minecraft hesap veya gamepass hesabı alırsan orda hiçbir hesap tek kişiye satılmıyor
hocam bir adımı yanlış yapıyorsunuz demekki eğer değişmediyse 6 ay önce ben bu taktik ile oyuna girmiştim yada o girdiğim hesap eskiydi emin değilimhocam sıkıntı hesap yeni olduğundan minecrafta girebiliyoruz fakat isim seçmemizi sitiyor. isim yazıp enterlayınca da hata veriyor oyuna sahip değilsiniz tarzı.