Minecraft skywars aşırı sinir ediyor

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
oynuyorum oynuyorum oynuyorum düzgün oynuyorum ama adamların makrosu var napayım ben onu geçin bağımlısı oldum nasıl bırakayım adam geliyo bazılı tutuyo double click tuşuna alıyo 100 cps haksızlık ya
bıktım artık ama bırakamıyorumda kanser oluyorum bu adamlar yüzünden

Minecraft oynamak isteyen varsa özelden yazsın oynarız dc lazım ama

Hypixel sunucusunda 100 cps yapabilecek adamın anlını karışlarım :)

oynuyorum oynuyorum oynuyorum düzgün oynuyorum ama adamların makrosu var napayım ben onu geçin bağımlısı oldum nasıl bırakayım adam geliyo bazılı tutuyo double click tuşuna alıyo 100 cps haksızlık ya

100CPS yapan direkt ban filan yemiyor mu?

En fazla 20 cps yapabildim oda anlık olarak

Bide olta kullanıyorlar en nefret ettiğim eşya adam vurmadan olta kullana kullana aşşağı atıyor ya şaka gibi

fast clicker indir cps yi 17 yap craftrise gir zaten herkes öyle kullanıyor iyi taktik yapar isen kazanırsın

Bide olta kullanıyorlar en nefret ettiğim eşya adam vurmadan olta kullana kullana aşşağı atıyor ya şaka gibi
çok sinir insanlar birde sinir oluyoz tamamda sinirimi nereye atacam bilmiyorum yemek yiyorum rahatlıyorum
Post automatically merged:

fast clicker indir cps yi 17 yap craftrise gir zaten herkes öyle kullanıyor iyi taktik yapar isen kazanırsın
bakayım

çok sinir insanlar birde sinir oluyoz tamamda sinirimi nereye atacam bilmiyorum yemek yiyorum rahatlıyorum
Post automatically merged:

bakayım
makroylada çok iş yapamazsın çünkü adamlar 4-5 metre öteden vurup duruyor gireyim dedimde durum vahim bidaha gireceğimi sanmam

Strafe atmaya yönel makro çaresiz kalır

Aynen ha nasıl iş çözemedim bi koyuyolar Allah.

melih bak uçuyosun melih - YouTube

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,898
Son üye
alidaşdemir
Geri