Minecraft Solo da fps sorunu

Squelr

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba, uzun zamandır Minecraft oynamıyordum. Tekrar başladım ve solo oynamayı denediğimde genel olarak 400–500 FPS alıyorum, fakat hareket ettiğimde FPS aniden 10’a kadar düşüyor ve chunk'lar çok geç yükleniyor.

Multiplayer oynarken böyle bir sorun yaşamıyorum ama bu sefer solo bir dünya kurmak istedim. Ancak bu FPS düşüşü çok rahatsız edici.

Diğer oyunlarda sorun yaşamıyorum; örneğin Rainbow Six Siege’i Ultra ayarlarda 200–250 FPS ile sorunsuz oynuyorum.

Sistemim:

• Ekran Kartı: RTX 2060 Super
  • İşlemci: Intel i3-10100F
  • RAM: 16 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Javanın kullanacağı ram miktarını arttır. Hangi launcher ı kullanıyosan onun ayarlarında vardır. Bide optifine kur ve oyun içi ayarlardan performans sekmesinden aç bikaç ayarı.

Javanın kullanacağı ram miktarını arttır. Hangi launcher ı kullanıyosan onun ayarlarında vardır. Bide optifine kur ve oyun içi ayarlardan performans sekmesinden aç bikaç ayarı.
hepsini yaptım yine aynı

Chunk düşür, yani pixel olduğuna bakma. Java oyunu olduğundan optimizasyon rezalet seviyede. GTA 4 de daha iyi optimizasyon olma ihtimali var : D

Grafikden düşür, sürekli mc oynuyosan da linux kullanabilirsin dualboot olarak. İnanılmaz derecede iyi çalışıyor orda minecraft.

Chunk düşür, yani pixel olduğuna bakma. Java oyunu olduğundan optimizasyon rezalet seviyede. GTA 4 de daha iyi optimizasyon olma ihtimali var : D

Grafikden düşür, sürekli mc oynuyosan da linux kullanabilirsin dualboot olarak. İnanılmaz derecede iyi çalışıyor orda minecraft.
dualbootla ugrasilmaz 4 saat ugrastim iflas etti beynim

Geri